2777
2789

پسرم ۱ماهه ک هی تب میکنه هی خوب میشه ۲روز بعد باز همون اشو همون کاسه چندین دکتر بردم ۳بار بچم امپول زدن و کلی دارو اما هیچ فرقی نکرده 

کسی بچش این مدلی بوده؟شوهرم‌میگه شاید تل داره؟علایمش چیه؟

راسی تو گلوش ی گوشه روی لوزه هاش ی چیز سفید دیدم نمیدونم عفونته یا چیزی گیرکرده و تل هستش😭چکارکنم بچم خوب شه؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من دخترم ۱سالونیمش بود اصلا به تل اعتقاد نداشتم همه گفتن تله محل نمیدادم همش تب داشت چیزی نمیخورد دستش تو دهنش بود بردم تلگیر تلشو بست اوردمش خونه خوب شد براخودمم خیلی عجیب بود واقعا

اره تل داشته باشه تب هم میکنه. بچه من همینطوری میشد. البته از سردل داشتن هم ممکنه تب کنه. ببرش پیش تل گیر اگه خوب نشد یه چیز روندی بده تا سردلش کنده شه. از عطاری بپرس واسه بچه یک ساله چی خوبه 

اره تل داشته باشه تب هم میکنه. بچه من همینطوری میشد. البته از سردل داشتن هم ممکنه تب کنه. ببرش پیش ت ...

فردا میبرمش تل گیر 

پسرم ۳ سالشه تاحالا بردمش تل گیر اما اینبار هرچی دارو و امپول خورده بهترنشد 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
این خرافات چیه.بچه تبش باید بررسی شه علتش چیه.یعنی چی دست میندازین ته حلق بچه

کی دست انداخته ته حلق بچه؟؟مگه من گفتم دست انداختم بادقت بخون بعد بگو بنظرت ادم میتونه با جگر گوشش اینکارو کنه؟بعدم تل گیر دست نمیندازه ته حلق  فقط  گلو رو ماشاژ میده ک رد بشه 

من بچم ۴ روز تب کرد  ب دکتر گفتم در مورد تل کلی منو دعوا کرد وگفت بچتو دست هر آدمی نده خانوم  آزمایش عفونت نوشت و معلوم شد عفونت ادراری داش  

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
عفونت داره اینا چرکه تو گلوش ممکنه هم لوزه سوم داره که تب میکنه همیشه 

پس دکتر چرا نمیفهمه تا حالا ۳تا دکتر مختلف بردمش😭

یک روز خوبه باز دوباره همین مدلی میشه