2777
2789

یکبار منو جلو جاریام زد بهونه پیدا کرد و زنگ زد مامانم و داییم بعدش که اونا رو پیاده کرد که منو ببره خونه مامانم پشیمون شد ولی من دیه شکسته شده بودم داییم خیلی ناراحت شد ولی گفت ن اشکال نداره بگذر الان فوت شده داییم 

یکبار با خواهرش دعوام شد با اون همه فحش و دعوا هایی که خواهرش کرد هیچی نگفت بهش

اینقدر جلوشون خردم کرده که دوست خواهر شوهرمم رفته جنگ و دعوا با خانواده شوهرم که این چه زنیه داره. 

مامانش کلی اذیتم کرد 

من هیچکدومو بی جواب نذاشتم ادبشون کردم ولی اینا رو همش از چشم شوهرم میبینم دیه از دلم رفته ‌

دیه ؟

انشالله مشکلت حل بشه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
دیه ؟ انشالله مشکلت حل بشه

دیه نداره عزیزم امشبم هم من جلو خواهرام اینا خردش کردم (جلو جمع مث خودش نمیتونم باشم) ولی بازم دلم اروم نشد حس‌میکنم دیه علاقه ای بین ما نیست

همش تو فکر درامدم ک هیچی ازش نخام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیه نداره عزیزم امشبم هم من جلو خواهرام اینا خردش کردم (جلو جمع مث خودش نمیتونم باشم) ولی بازم دلم ا ...

ن منظورم با دیه دیگه بود؟

تو چیزب نگو انشالله درست بشه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
ن منظورم با دیه دیگه بود؟ تو چیزب نگو انشالله درست بشه

میگه قول میدم قسم‌میخورم دیه کاریت نداشته باشم جلو کسی دعوات نکنم ولی دیه از دلم رفته 

من ادمیم تا ببخشم میخشم ولی اگه کسی از چشمم افتاد خیلی سخته تحمل اون ادم برام واقعا سخته ها

میگه قول میدم قسم‌میخورم دیه کاریت نداشته باشم جلو کسی دعوات نکنم ولی دیه از دلم رفته  من ادمی ...

چندساله ازدواج کردی؟ بچه ام داری؟

چندساله ازدواج کردی؟ بچه ام داری؟

هشت ساله 

بله 

از وقتی ازدواج کردیم همین کاراش شروع شد طوری که یه مدت دیه جلو جمع نمیرم از دست کاراش تا خانوم‌میبینه جوگیر میشه خسته شدم 

جوگیر بشه برام مهم نیست مهم اینه که منو خرد میکنه همه هم ازش یاد میگیرن منم باهاشون دعوام میشه به غلط کردن میفتناا ولی دیه رابطه ای نمی مونه 

هشت ساله  بله  از وقتی ازدواج کردیم همین کاراش شروع شد طوری که یه مدت دیه جلو جمع نمیرم ...

چقد بد 😓

مگه مرض داره الکی الکی میپره 

سعی کن جایی میرید یا کلا جلو کسی زیاد دهن به دهنش نزار یا باهاش حرف نزن یه مدت ولی خودتم اشتباه کردی روشو جلو دیگران باز کردی کاش وقتی اولین بار جلو کسی بی احترامی کرد تو سکوت میکردی بعدن باهاش حرف میردی الان دیگه میدونه توام برات مهم نیس بهت حرف میزنه