2821
2789
عنوان

سرویس خواب پسرونه چی بخرم

108 بازدید | 4 پست

بچه‌ها دخترعموم بارداره بچشم پسره

چه مدلی پیشنهاد میدید برای سرویس خواب؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
پشم شیشه نخرین پسر خودش طبعش گرمه چیز خنک بگیرین

ممنون از راهنماییتون

مدل تخت خواب و کمد و اینا چی؟😩خیلی انتخاب سخته

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون از راهنماییتون مدل تخت خواب و کمد و اینا چی؟😩خیلی انتخاب سخته

من واسه پسرم تخت کودک نوجوان گرفتم و کمد، دیگه ویترین رو بر نداشتم چون جاگیر بود، همون تختش 5 تا کشو داره کلی جاداره تا چند سال هم میتونه استفاده کنه، بجای ویترین تشک رو جنس خوب برداشتم ، روتختی پشم شیشه هم نگرفتم خیلی گرمه 

من واسه پسرم تخت کودک نوجوان گرفتم و کمد، دیگه ویترین رو بر نداشتم چون جاگیر بود، همون تختش 5 تا کشو ...

مرسی خیلی کمک کردید🙏🏻

2825
2823
2791
2779
2792