2777
2789
عنوان

احتمال حاملگی ؟

143 بازدید | 4 پست

سلام من ۴ اسفند سزارین کردم تو هفته ۳۵ بچم زنده نموند 

و ۴۰ روز خونریزی داشتم بعد پاک شدم و اول اردیبهشت پریود شدم ۱۰ روزه هستم و ۱۴ اردیبهشت یهو خونریزی کردم ولی همون بود باز خوب شدم همون روز بعد ۲۰ اردیبهشت دوباره مجدد خونریزی افتادم فکر کردم پریود شدم زودتر بعد باز خونریزیم همون یه بار بود و باید ۲۸ اردیبهشت پریود میشدم چون پریودی های من ۲۸ روزست و الان تا این لحظه پریود نشدم و علامت پریودی هم ندارم احتمال بارداری هست با ممکنه سیستم بدنم بهم ریخته باشه و یا عفونت باشه چون رابطه پرخطریم نداشتم از نظر خودم ولی خیلی دارم شک میکنم و از بی بی چک استفاده کردن ترس دارم از حاملگی مجدد میترسم تازه بچمو از دست دادم 

نه باردار نیستی سیستم بدنت بهم ریخته بعد سقط همینطوریه تا چندماه خونریزی عادیه،حداقل شش ماه صبر کن واسه بچه که رحم به حالت اولیه برگرده انشاا...خدا خودش به موقعش دامنت و سبز میکنه الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
نه باردار نیستی سیستم بدنت بهم ریخته بعد سقط همینطوریه تا چندماه خونریزی عادیه،حداقل شش ماه صبر کن و ...

نه یه دختر دارم دیگه بچه ای نمیخام بدنم ضعیف شده بارداریم پر خطر بود ۳۵ هفته مواظب بودم آخر هم خدا نخواست باشه و الانم بچه دار شدن برام ریسکه و دکترا بهم گفتن تلاش کن دیگه باردار نشی فقط از خدا میخوام دخترمو برام نگهداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه دختر دارم دیگه بچه ای نمیخام بدنم ضعیف شده بارداریم پر خطر بود ۳۵ هفته مواظب بودم آخر هم خدا ن ...

اخی پس خیلی مواظب باش موقع رابطه

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧