2777
2789
عنوان

فک کنم از همه تون قدیمی ترم 😅

1196 بازدید | 113 پست

هییی، چه برو بیایی داشتیم اینجا، الان نگاه میکنم چقد بچن و چه محتواها تغییر کرده، دوتا پسرم دارم سنگین رنگین بشینید عروس انتخاب کنم😅😅

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقااا

یه دوستی دارم اینجا عضویتش ۸۸

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

عههه نه ازون مادر شوهرا میشی

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
برو بابا دلت خوشه توام

حالا چرا انقد عصبی خخخ

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

منم اینجا دنبال عروسم😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

از سال ۸۸ سایت وجود اومده هعی منم بودم😪💔

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂