2777
2789

سلام دوستان

من تقریبا ۱۹سال و چندماهمه و مجرد.وضع مالیمون خوبه تا جایی که هر ماه به چند نفر کمک میکنیم ولی من تو این سن یه تیکه طلا هم ندارم فقط وقتی بچه بودم برام النگو گرفتن اونم شکست دیگه نگرفتن 

چند وقت پیش داداشم نامزد کرد بابام نزدیک ۷۰ تومن برا زنش طلا گرفت.چند بار هم گفتم من طلا میخوام ولی انگار نه انگار حتی سه سال پیش هم با یه مکافاتی برام گوشی گرفتن اول میخواستن یه گوشی بگیرن ۱۲تومن بعد تو گوشم خوندن ارزون تر بگیر باقیشو بهت میدیم منم قبول کردم ولی ندادن.الان من تا مامانو بابامو میبینم یاد این چیزا میوفتم و اعصابم خورد میشه .بنظرتون چیکار کنم حالم بهتر بشه و هر روز به این موضوع فکر نکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم عزیزم ۷۰ تومن طلا میشه پول همون سرویسش دیگه ک خانواده داماد همه جا می گیرن

کل مراسم عقدش با ما بوده .جهاز هم براش گرفته(عروس جهاز نداشت) خونه هم گرفته اینو دیگه چی بگم؟

نمیدونم چرا بعضی پدر و مادرها بین دختر و پسرشون فرق میذارن 

همین امشب مادرم گفت برای عروسم میخوام خودم لباس بخرم گفتم پس برای منم باید بگیری پدر و مادرم همچین بهم توپیدن که از رو رفتم درصورتیکه همیشه خودم پیشنهاد میدادم که همه چی برای عروسمون بخرن و این بار هم شوخی کرده بودم باهاشون 

از سر شب تا حالا دلم شکسته و همش در حال گریه ام از این تبعیضشون

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
میفهمم چی میگی منم هر روز و هر ساعت بهش فکر میکنم

خیلی حرفاشون برام سنگین بود 

اخلاق داداشم به جوریه که به پدر و مادرم که میرسه فاز عصبانیت و طلبکاری داره و حتی یه زنگ هم به پدرو مادرم نمیزنه ولی من خیلی هواشونو دارم و به خاطرشون هر کاری میکنم و البته وظیفم هم هست ولی خوب داداشم عزیزتره😔

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️