nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1060 عنوان بیاین ی سوال 111 بازدید | 11 پست کسی هست ک متوجه خون توی مدفوعش شده باشه علائم چیه من تازه متوجه شدم خیلی میترسم مبشه بگید علائم چیه و چ درمانی داره 😢😢😢 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :) 1401/03/03 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__سمیرا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 1652 دلایل زیادی میتونه داشته باشه اما بیشتر نشونه زخم معده است بد بودی ولی همونم خوب بود ...
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1060 متاهلی؟ اره میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1060 فک کنم بارداری چیی 🙄🙄مگه خونریزی مقعدم جز علائم بارداریه 😁چ جالب نمیدونستم خدا کنه همین باشه و مشکل دیگه ای نداشته باشم میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1060 دلایل زیادی میتونه داشته باشه اما بیشتر نشونه زخم معده است خب چ درمانی داره ؟چجوری میشه درمانش کرد میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1060 مسمومیت هم میشه مسمومیت هم ؟؟اخه مگه اینا هم علائمشون خونریزی مقعدی هست 😂چرا من اینارو نمیدونستم میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
__سمیرا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 1652 خب چ درمانی داره ؟ چجوری میشه درمانش کرد باید سریعا به منشا و زمینه ی ایجاد خون پی برد تا بتوان درمانی مناسب و قطعی براش آغاز کرد مدفوع خونی به تنهایی بیماری نیست بلکه نشانه و علامتی است ناشی از یک بیماری یا مشکل زمینه ای که با درمان آن خون موجود در مدفوع شما هم برطرف میشه بد بودی ولی همونم خوب بود ...