2777
2789

من کنار پدر و مادرم زندگی نمیکنم فقط واسه نهار و شام میرم پیششون یکی دو ساعت پیش یهو یکاری داشتم رفتم اونجا درحال رابطه ج دیدمشون سریع برگشتم ولی فک کنم متوجهم شدن

الان باز واسه شام باید برم اونجا نمیدونم چجوری رفتار کنم توروخدا بگین چیکار کنم خجالت میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نه تو سالن یه درصد احتمال بدن یکی میاد ای خدا حالت تهوع دارم ۲ساعته

چرا تهوع؟خب چیز عادی ای

از ذهنت بیرون کن 

منم یسری متوجه شدم ولی ندیدم

اما خب از ذهنم بیرون کردم یچیز طبیعیه بیچاره ها درسته بچه دارن اما خب گاهی تنوع دلشون میخاد خارج از محیط و فکر میکردن طبق معمول تا شام نمیای بیرون

عادی باش اصلا ب روی خودت نیار بزار فکر کنن فقط صدا شنیدی یا چیزی نبوده

اخه سریع برگشتم حتما صدامو شنیدن ک دروباز کردم و فراررر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام تاپیک تعطیل شد و جوابم ارسال نشد

از اینکه پشت کنکور هستید نباید خجل باشید

ولی اگر توی این شرایط بقیه مشاغل و بقیه رشته ها رو مسخره کنید خب...

که شما نکردید

من برای کسانی که تلاش میکنن موفق بشن ارزش زیادی قائلم

کسانی که بهای موفقیت رو میدونن و میپردازن

مخاطب من این ادمها و شما نیستید

اگر از حرفم ناارحت شدی ازت معذرت میخوام از خدا میخوام در بهترین جایگاهت قرار بگیری

و بروی چشمم بعد از این کلماتم رو با دقت بیشتری انتخاب میکنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی