2777
2789
منم منطقه ۲۲ هستم و دنبال مدرسه و مهد خوب الان بچم میره مهد برج خاتم

چند سالش هست بچتون ؟ مهدو آموزشگاه دو زبانه بادبادک امیرکبیر هست شنیدم خوبه صحبت کردم ولی هنوز دارم تحقیق میکنم ببینم جای دیگه کجا بهتره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۴ سالشه منم خیلی به زبان دوم اهمیت میدم که یاد بگیره

کارتون های مناسب سنش رو به زبان اصلی بذارین خیلی تاثیر داره من از ۳ سالگی برای دخترم میذارم ولی نه مرتب ولی خیلی تاثیر داشته تو یادگیری زبان دومش 

سلام خانما منطقه ۲۲ جایی و میشناسین کارگاه مادر و کودک داشته باشه مناسب ۶ ماه به بعد؟

ساکن کجای دریاچه هستین ؟ مجتمع تجاری خلیج فارس بلوار جوزانی غربی یه سر بزنید شاید مهدش کارگاه مادر کودک هم داشته باشه دقیق اطلاع ندارم

ساکن کجای دریاچه هستین ؟ مجتمع تجاری خلیج فارس بلوار جوزانی غربی یه سر بزنید شاید مهدش کارگاه مادر ک ...

شهرک شهید باقریم عزیزم. میخوام تو این منطقه باشه و پسرم ۷ ماهش تموم شده میخوام یکم با همسن و سالاش تعامل داشته باشه. 

شهرک شهید باقریم عزیزم. میخوام تو این منطقه باشه و پسرم ۷ ماهش تموم شده میخوام یکم با همسن و سالاش ت ...

سلام شما بچه تون رو کجا مهد بردین؟

تو خود شهید باقری مهد هست اونجا رو نمیدونید چطور هست خوبن یا نه؟

مهد گل نرگس مثلا؟