2777
2789
عنوان

خوشبحال آناشید حسینی

876 بازدید | 48 پست

هم خوشگله

هم مردای پولدار میان سراغش

نامزد جدیدش رو دیدید؟؟؟چقدر جنتلمن و پولداره

خوشبحالش

هر روز با یکی پولدارتر از قبلی رابطه داره

تمام خوشی ها و لذت های دنیا مال ایناست

ما فقط بدبختی سهممون شد از این زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شوهر نداشت😐😂

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

"اینجا و به ظاهر" آره حق با شماست. 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

هیچوقت ب ظاهر زندگی دیگران نگاه نکن

ذات انسان همینه هیچوقت حس خوشبختی رو درک‌نمیکنه همیشه دنبال خلا های درون خودش هست 

شما ب اناشید نگاه میکنی میگی به به چ زندگی داره و غافل میشی از داشته های خودت

اونم ب یکی از خودش بالاتر نگاه میکنه

نمیگم بدبخته یا موقعیتش خوب نیست ، ولی اونم‌مث از زندگی خودش لذتی نمیبره

جدا شده از شوهر اولی کلی هم میگن پول گرفته ازش 

ای بابا

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

شما بگو با کی دوست نبوده همین منم اگه دلم اتوبان بود شک نکن وضعیتم از اونم بهتر بود 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت