2777
2789
عنوان

چرا من لغو کاربری نمیشم؟؟؟؟؟؟؟

51 بازدید | 8 پست

چرا واقعا من رو لغو کاربری نمی‌کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان لطف می‌کنید یه چند بار نی نی یارها رو تک کنید شاید من رو لغو کاربری کنن😑😑😑😑😑😑😑

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا امروز نی نی یارا فکر کنم نیستن 

چون عکسای پروفایل رو هم تایید نمیکنن

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
اصلا امروز نی نی یارا فکر کنم نیستن  چون عکسای پروفایل رو هم تایید نمیکنن

ممنون که گفتی عزیزم❤❤❤❤نمیدونستم که نیستن

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
@نی_نی_یار_3    

ممنون عزیزم ❤❤❤

پنجو تگ کن سه نیست این اواخر @نی_نی_یار_پنج     چرا همه امروز عزم رفتن دارن😕

ممنون عزیزم ❤❤❤من سال دیگه کنکور ارشد دارم میرم که درس بخونم،این جا خیلی وقت گیره