2777
2789

من شنبه شب عمل کردم.با دکترمیلانی درمشهد.هزینه عمل و بیمارستانو ...تقریبا ۲۳دراومد.بعدازبهوش اومدن درد نداشتم.ولی چشمام بازنمیشد...پرستارهای بدرفتار بد رفتاری داشت ک حتی زنگ بالای سرم ک خراب بود توجه نمیکردن بمن....دمپایی بمن ندادن تاصبح پابرهنه بودم...همراه نداشتم و تک وتنهابدون زنگ پرستار و هیچ کمکی شب اول گذشت.

دلم تنگه برای تمام روزهایی ک تجربه نکردم

صبح شد و پرستارهای بدرفتار اومدن و بادعوا امپول زدن دردهایی کشیدم ازدستم ک هرگز ازبینیم نکشیدم.... واقعا واقعا اگربرگردم هرگز عمل نمیکنم...قیافم بسیارزشت و ورم کرده شده...نمیدونم تا چندهفته شکلم اینجوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عفونت شدید و انحراف داشتم مجبورب عمل بودم.... خلاصه بالاخره ازشر پرستارهاخلاص شدم.ترخیص شدم و تاشب توماشین خواب بودم)خونمون شهردیگه بود( شب رفتم مطب دکتر و تامپون روبرداشت....و سفرکردم ب شهرمون....

چه امپولی زدن بهت ک؟ بع من فقط تو اتاق عمل انژیوکت وصل کردن ک وقتی بهوش اومدم برش داشته بودن

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

شب قبل عمل زلزله اومد و تاصبح ازاسترس مردم...بماند......همسرم هم خروسک گرفت و الان درگیراونم ک بیماره..همه بلاهایی ک توذهن میادب سرمن اومد

باید یکیو همرات میبردی ورمم طبیعیه تا یک سال ولی ورم صورتت تا یه هفته الی ده روز بعد خوب میشه نگران ...

خداکنه قیافم شبیه سگ شدده.ازخودم متنفرم