2777
2789
عنوان

کفش ها قشنگن+ عکس

252 بازدید | 11 پست

طرحش اینه ولی رنگش فیلی 

چهار ساله منتظرم دوتا سقط داشتم یازده ماهه اقدامم بعد از سقط دومم🥺💔۱۴۰۱/۳/۲۶ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکررررت �♥️🥺خدایا خودت مواظب نی نی کوچولوم باش💙دوستان هر کی امضام میبینه دعا کنه برام 🥺💖

قدیمی شدع شلوغه راستش خودت میدونی

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیمی شدع شلوغه راستش خودت میدونی

عه

چهار ساله منتظرم دوتا سقط داشتم یازده ماهه اقدامم بعد از سقط دومم🥺💔۱۴۰۱/۳/۲۶ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکررررت �♥️🥺خدایا خودت مواظب نی نی کوچولوم باش💙دوستان هر کی امضام میبینه دعا کنه برام 🥺💖
اینا دیگ خیلی خز شد طرح اش منظورم همین طرح پارچه اش هست از همین ندل بردار و ولی رویه ساده

من عاشق طرح و مدلش شدم

اره خوشگله من گرفتم مشکی ،همه گفتن چقدر نازه

اره واسه منم همه پسند کردن خودمم عاشقشونم

اینجا سلیقت سلیقه کیم کارداشیانم باشه یکاری میکنن از اون چیز متنفر بشی  بنظر من که خوبه البته ...

اهوم😶😑

حالا اگه زشت هم باشه نباید دل طرفو بشکنی