2821
2789
عنوان

اینا علائم چیه

120 بازدید | 19 پست

خانما یکی دوماهه تو شرایطی که یه حرفی بهمم میریزه یا شرایط جدید تپش قلب،تنگی نفس،سستی دست و پا دارم،که بعدش خستگی زیاد دارم تا چندساعت

کسی این علائمو داشته؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید کم کاری تیرویید

کم کاری تیرویید سه ساله که دارم قرصو مرتب مصرف میکنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
پانیک

تو نت زدم علائم پانیک همینا بود،باید برم پیش روانشناس؟

آبله میمون

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
پانیک خدانکنه باشه ادم یه تپش قلب شدیدمیگیره احساس خفگی ومرگ‌بهش دست‌میده من تجربه کردن

عزیزم من فقط تو شرایط استرس تنگی نفس و تپش قلب و سستی دست و پا دارم،بنطرتون پانیکه؟

دوباره ازمایش بده ببر پیش دکتر چون ممکنه به هم خورده باشه

حتما ،به همه چی فک کردم جز این مورد،مرسی❣

عزیزم من فقط تو شرایط استرس تنگی نفس و تپش قلب و سستی دست و پا دارم،بنطرتون پانیکه؟

انشالله که نیست توشرایط استرس ازفشارعصبی میتونه باشه  پانیک وقت وبی وقت شایدچندباردرروزشایدم یه باربه ادم دست میده درشرایطی که استرسم‌نباشه دست میده خیلی سخته من که حس مرگ دارم باخفگی دکتربری بدنیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز