من قبلا با یه آقایی دوست بودم سه سال بعد بنا ب دلایلی جدا شدم و ازدواج کردم حالا دوست صمیمی ک جای خواهرم بود رفته با این دوست سابق ما دوست شده مدام هم ازش جلوم حرف میزنه من واقعا حسی بهش ندارم اما عصبی میشم بهش میگم هم انگار نه انگار بعدم خودش حتی رفته ب این پیام داده اما مدام جوری جلو من میگه انگار پسره پیلشه منم امشب گفتم برو خوب بلاکش کن گفت نه آخه کافه های خوبی میریم خوش میگذره درحالی ک مجرد بودیم من حتی پسرا پیج این درخواست میدادن قبول نمیکردم اعصابم خورده😐
تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
من با یکی بودم تو دوران دوستی با من با دخترا فامیل ک بود بعدم ک من ازدواج کردم گفتن چندساااله عاشق فلانیه ک خدا میدونه تو این چند ساااال چقدر رل عوض کرده بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.