2777
2789
عنوان

یعنی انقدر امروز دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست

بلاخره خودش هم گرسنه بوده 

نباید باهاش دعوا میکردی 

و یادت باشه غرور شوهرت 

غرور شما هم هست 

می اومدین خونه یک چیز ساده می‌خوردین دیگه 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر گریه کردم احساس کردم تو این دنیا سهم من حتی یه ساندویچم نیست

دنیا همیشه در حال گذر و‌ تغییر 

اینم میگذره 

سخت نگیر 

کنار شوهرت باش 

مطمئن باش شوهرت که هیچی ، خدا خودش برات جبران میکنه

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
از شدت گرسنگی معدم احساس میکردم یکی داره با ناخن روس می‌کشه خیلی بهم بد گذشت

اخی عزیزم 

همون گرسنگی بیشتر عصبیت کرده 

و تحملت کمتر 

اینجور مواقع در همون حد که داری یک چیز کوچک بگیر بخور .

شده یک دونه نان 

بعدش حالت بهتر میشه و منطقی تر فکر می‌کنی 

خدا نکنه عزیزم اینجوری نگو  من باهاشون قطع رابطه کردم

اهان .درکت میکنم در این بک زمینه شوهرت باید غرور رو بزاره کنار و پواشو بخواد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
هر کسی درگیره زندگیه خودشه بعدشم من واقعا دوست ندارم باهاشون در ارتباط باشم

درسته فکر میکردم حالت درد و دل یه رابط بینتون میتونست به گوشش برسونه انشالله مشکلتون حل بشه خدا به زندگیت ارامش بده

انقدر گریه کردم احساس کردم تو این دنیا سهم من حتی یه ساندویچم نیست

بزار یه چیزی برات تعریف کنم 

بخدا باردار بودم واسه دکتر مجبور شدم برم یه شهر نزدیک که ۲ ساعت راه بود 

باور کن از ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب یه بیسکوییت پول نداشتیم بخریم ، فکر کن زن حامله 

تا دلت بخواد از این خاطرات دارم ولی گذشت 

واسه تو هم میگذره ، غصه نخور فدات شم

دیگه خسته شدم

خسته نباشی

زندگی یه سال و دوسال نیست

قراره یه عمر زندگی کنید

بالا داره پایین داره نداری داره گشنگی داره حال بد داره ولی حال خوب و صفا و تفریح و عشق و محبتم داره 

تو که ازدواج کردی باید خودتو برا همه اماده کنی هممممه چی

بزار یه چیزی برات تعریف کنم  بخدا باردار بودم واسه دکتر مجبور شدم برم یه شهر نزدیک که ۲ ساعت ر ...

من به خدا انقدر خانوادم الان شرایط خوبی ندارن که برم بهشون اینا رو بگم خدارو صد هزار مرتبه شکر که این روزا رو گذروندی الان چطوره زندگیت؟