2777
2789
عنوان

یعنی انقدر امروز دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست
من به خدا انقدر خانوادم الان شرایط خوبی ندارن که برم بهشون اینا رو بگم خدارو صد هزار مرتبه شکر که ای ...

الان خوبیم خداروشکر 

خیلی سختی کشیدیم 

شوهرم صبح تا شب کار میکرد و هرچی داشتیم یه چیزی هم قرض میکردیم می‌داشتیم روش ،چک پاس میکردیم چون شوهرم ورشکست شده بود ، فکر من تهش پول یه صابون، پول یه مرغ نمیموند 

۴ سال شرایط تقریبا همین بود ، تا اینکه خدا بالاخره یه نگاهی بهمون انداخت و وضع مالیمون خوب شد 

هرچند هنوزم آرامش ندارم و مشکلات دیگه ای دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که بهم دلگرمی میری ❤️🌹

فدات عزیزم

کسی نیست که موقعیت سخت تجربه نکنه تو زندگی مشترکش. حالا هرکی یه جوره

من خودم اگه موقعیت سختی داشته باشیم به این فکر میکنم میگم اگه خیانت بهم میکرد چی

اگه مشکل اخلاقی داشت چی

اگه رفتارش خوب نبود چی

اگه بددل و شکاک بود چی

پول میاد و میره 

کاش همه تو زندگیشون مشکلشون فقط مالی باشه چون مالی حل میشه

همیشه میگم خدایا شکرت اگه پول داشتم ولی یه درد بی درمون داشتم(روحی یا جسمی) پول میخاستم چیکار

الان خوبیم خداروشکر  خیلی سختی کشیدیم  شوهرم صبح تا شب کار میکرد و هرچی داشتیم یه چیزی ه ...

خداروشکر خدارو صد هزار مرتبه شکر امشب از خدا خواستم هیچ کس بی پولی نکشه که نمونه یه ساندویچ بخره

فدات عزیزم کسی نیست که موقعیت سخت تجربه نکنه تو زندگی مشترکش. حالا هرکی یه جوره من خودم اگه موقعیت ...

میدونم چی میگی ولی الان به قدری تورم هست به خدا پولم مهمهاز خدا اول سلامتی و دله خوش در کناره همسرت و بعد جیب پر پول می‌خوام

میدونم چی میگی ولی الان به قدری تورم هست به خدا پولم مهمهاز خدا اول سلامتی و دله خوش در کناره همسرت ...

قربونت عزیزم همچنین برای تو

میدونم پول خیلی مهمه ولی باید تحمل کنیم شرایط همه سخته ولی نباید خودمون زندگیمونو سخت تر کنیم

انشالله دلت اروم بشه و اوضاعتون خوب❤️

منم همیشه همین دعا رو میکنم  امشب واسه منم دعا کن  که حالم خوب بشه  حس میکنم دلت پ ...

دعات که میکنم عزیزم حتما به روی چشمام ولی به نظرت اگه دلم پاک بود الان باید تو این وضعیت قرار می‌گرفتم 

امروز یه دست فروشی دیدم پسر بچه ۱۱ ۱۲ ساله گوجه سبز و سبزی می‌فروخت رفت سوپر مارکت یه نامی نو با یه نوشابه خرید راحت نشست ناهارشو خورد اونوقت من تو دلم داشتم میگفتم کاش خدا اینجوری من گرسنه و تشنه نمیموندم

دعات که میکنم عزیزم حتما به روی چشمام ولی به نظرت اگه دلم پاک بود الان باید تو این وضعیت قرار می‌گرف ...

همه ی ما تو زندگیمون خیلی امتحان شدیم و میشیم 

هر کدوم یه جوری یکی روحی یکی جسمی یکی ظاهری یکی مالی یکی عاطفی 

در روز هزاران نفر از کار بیکار میشن اونم تو این وضعیت بعضیا اصلا نتونستن کاری پیدا کنن بلاخره همه داریم یه دست و پایی میزنیم اما خدا هم همیشه میگه بعده هر سختی آسانی است 

بازم دمت گرم تو این شرایط کنار همسرتی حالا دعوا و کدورت و خسته شدن و غرغر و همه دارن ولی تهش تو قابل ستایشی که داری میجنگی 

حرفاتو خوندم از تهه قلبم خواستم که یه دری به روی زندگیتون باز شه و به آرامش برسید 

وقتی با هم شروع کردید تنهاش نزار کنارش باش بجنگ دو نفره قطعا قوی ترید قول میدم روزای خوب هم میاد ❤❤❤

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
همه ی ما تو زندگیمون خیلی امتحان شدیم و میشیم  هر کدوم یه جوری یکی روحی یکی جسمی یکی ظاهری یکی ...

نمیدونم چجوری دعات کنم ولی امیدوارم چندین برابر دعای خیری که در حقم کردی به زندگیه خودت برگرده خیلی احتیاج داشتم یکی بیاد این حرفا رو بهم بزنه خدا خیرت بده منم تو دهان یاد کن البته اگر دوست داشتید اسمم نیوشاس

نمیدونم چجوری دعات کنم ولی امیدوارم چندین برابر دعای خیری که در حقم کردی به زندگیه خودت برگرده خیلی ...

حتما عزیزم حتما 

مطمین باش پاداش صبر و تحملت و میگیری به زودی 

هیچ شبی موندگار نیست صبح میشه بلاخره نور میاد تو زندگیت 

❤❤❤❤❤❤❤ 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤