2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که علم بالایی دارند جواب بدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 68 پست

نمیدونم شاید منظورشون این باشه مسولین بی کفایت نمیمونن بر اساس لیاقت و سواد همه چی تعیین میشه مفت خور و دزد و نزول خورو اینا نیستن دیگه  چشم گشنه ها میرن

فقط خودت باش بهتر از اینه که تظاهربه اونی کنی که نیستی  نی نی یار نظرت از ما برگردد کم تعلیقم کن حرف حق زدم نه توهین کردم نه بی ادبی راستی چرا حرف حق تلخه   

نمیدونم درسته یا نه 

ولی خوندم که اون موقع فقیرا خودشون کار میکنن و منتظر کمک دیگران نیستن 

پولدارا هم  فقط منتظرن یه فقیر پیدا کنن بهش کمک کنن  

یعنی مردم چشم و دل سیر میشن یه همچین چیزایی 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات🙂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام جامعه بی نیاز میشه و همه خیلی دارا میشن اینا ک گفتی درسته اما مثلا اون دوران مثلا یک نفر صد میل ...

جامعه ی بی نیاز وجود نداره. چون جامعه ای که بی نیاز باشه دیگه نمیشه داخلش کسب درآمد کرد.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

امیدوارم جوابشو تو این عکس پیدا کنی ،من فک میکنم زمان حکومت امام عدالت حکم میکنه نه برابری،برعکس الان 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

حتی میگن که کسی دیگه حقوق نمیگیره و همه چی مجانی میشه و همه به خاطر خود خدا کار میکنن سرچ کنی خیلی واضح و با سند همه چی در میات برات

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
یعنی سستی و کاهلی  هم مثل عداوت و دشمنی از بین میره؟

من اینجوری فک میکنم

چون اون موقع به مدینه فاضله میرسیم‌و خب تو مدینه فاضله چیزای منفی نباید وجود داشته باشه 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نه. شما بد متوجه شدی. نگفته به همه پول میدن. گفته زمینه پیشرفت برای همه یکی میشه. و بله: هرکسی رو اول زندگیش کمک میکنن تا رشد کنه. حالا اگر پولارو صرف ... کرد بهش میگن خاک .......

کاربر مُرد.
نه. شما بد متوجه شدی. نگفته به همه پول میدن. گفته زمینه پیشرفت برای همه یکی میشه. و بله: هرکسی رو او ...

خود دین معتقده آدم ها با هم متفاوتن. بعد زمینه ی پیشرفت برای همه یکی میشه؟ آر یو کیدینگ آس؟

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

خب نمیان در خونتو بزنن بگن بیا این اذوقه تو(مث فیلم تاریخیا گفتم😂) 

منظور اینه که بیت المال برای همست

منظور اینه پارتی بازی و رشوه و فامیل بازی و هزار کوفت و زهر مار دیگه نداریم

حقوق نجومی نداریمو... و... و.... 

عدالت برپا میشه نه اینکه یارو تنبل ترشیده بیان پول بکنن تو حلقش

بیشتر داراییها و ثروتهای الان مگه براثر کار و تلاشه ؟؟!!

طرف یه تلفن میزنه کلی پول جابه جا میکنه ، رشوه میده زدوبندمیکنه کلی به جیب میزنه وکلی حق بنده های دیگه رو ضایع میکنه

اون زمان دیگه ازاین خبرانیست و ثروت و فراوانی و برکت یکسان و براثر کارسالم افرادبین شون توزیع خواهد شد پس بنابراین همه برخوردار خواهند بود

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

امیدوارم جوابشو تو این عکس پیدا کنی ،من فک میکنم زمان حکومت امام عدالت حکم میکنه نه برابری،برعکس الا ...

سوالم درمورد کساییکه توانایی کار کردن ندارن نیست...

اخه میگن فقیری وجود نخواهد داشت یعنی کسی که سستی و تنبلی میکنه با کسی که شب تا صبح تلاش میکنه هر دو به یک اندازه برخوردار میشن؟