2777
2789

شمانتیجه گرفتین؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت بخیر دوستان ایا کسی در رابطه با برنامه ریزی درسی چیزی میدونه؟ چه اصولی داره؟ اگر هم تونستید یه مثالی هم بزنید و مورد دوم اینکه چه توصیه ای به دانش آموز دبیرستانی دارید

من یبار چله گرفتم یکی دور شه حاجتم گرفتم کلا گفتم از ایران حتی بره دور شه  با خوشبختی 🤣🤣🤣 دوری دوستی 

پریروز داشتم فکر میکردم چه خوب با چله حشر حاجت گرفتم  یهو خبر شنیدم داره برمیگرده 😅🤣  خدا عاقبت بخیر کنه  نگرانم 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

دیگه چه چله های حاجت میدن میشه بگید 

برای حاجت فوری

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
برا منم دعا کن وسط دعاهات لطفا که ان‌شاالله نی‌نی تو دلم پسر سالم‌صالح باشه به نام محمد مبین

قربونت برم به حق حضرت علی اصغر ایشالله بچت صحیح و ستلم بیاد بغلت. اللهم صل علی محمد و آل محمد