2821
2789
عنوان

دختر یا پسر

1151 بازدید | 38 پست

دختر دوست دارید یا پسر؟؟؟

لطفا دلیل تون ام بگید

من اطرافیانم همه پسردوستن اصلا درکشون نمیکنم خودم هم دختر دارم هم پسر تا وقتی پسر نداشتم بازم درک شون نمی کردم 

‌                                                                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برام فرقی نداشت و نداره 

یه پسر خدا بهم داده هرچی بده روی چشمم میذارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من هم دختر دارم هم پسر

دختر رو بخاطر تربیت پذیر تر بودن و اروم تر و عاقل تر بودنش، کمی بهتر از پسر میدونم

کنار اومدن با دختر بچه خیلی راحت تره

البته طبق تجربه شخصی من

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

دختر دوس دارم...تو این دوره اکثر پسرا بعد ازدواج انگار کلا پدر و مادری نداشتن و خداشون میشه خونواده زنشون...دیدم ک میگم!

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
بچه اولیتون چیه؟

پسر

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

منطقه ما پسر دوستی خیلی زیاده

من یه خواهر و یه برادر دارم 

برادرم از من بزرگتره خواهرم از من کوچیک تر

مادرم من و خواهرمو اصلا بچه های خودش نمی دونه

فقط به برادرم میگه بچه اونه

همیشه فقط به اون میگه بچم 

بچه های اونو خیلی بیشتر از بچه های من و خواهرم دوست داره

در واقع بچه های برادرم از من و خواهرم خیلی عزیزترند

‌