2789
عنوان

دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 38 پست
من هم دختر دارم هم پسر دختر رو بخاطر تربیت پذیر تر بودن و اروم تر و عاقل تر بودنش، کمی بهتر از پسر ...

خدا براتون حفظ شون کنه

منم با نظر شما موافقم پسرا از یه سنی دیگه خیلی حرف گوش نمیدن

‌                                                                                         

بچه خوب و بد بودنش به تربیتش اگه خوب تربیت بشه وقتی بزرگ شد از داشتن دوتاش لذت میبری ولی اگر بد تربیت بشه جفتش باعث آزارو اذیت میشه من دوتاش و دارم الان هنوز کوچکن برامم هیچ فرقی نمیکنه هم دخترام هم پسرم برام عزیزن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منطقه ما پسر دوستی خیلی زیاده من یه خواهر و یه برادر دارم  برادرم از من بزرگتره خواهرم از من ...

منم خیلی ناراحت میشم از این بابت دختر دومم از این تبعیض ها خیلی اذیت میشه از الان میگه من ازدواج نمیکنم اگر هم ازدواج کردم با یه آدم تحصیل کرده با فرهنگ

‌                                                                                         

بچه خوب و بد بودنش به تربیتش اگه خوب تربیت بشه وقتی بزرگ شد از داشتن دوتاش لذت میبری ولی اگر بد تربی ...

موافقم تربیت مهمه وگرنه دختر و پسر فرقی نداره اگه تربیت نداشته باشه هر دو تا غیرقابل تحمل اند

اما منطقه ما میگن پسر باشه هر چی میخواد باشه 

‌                                                                                         

خدا براتون حفظ شون کنه منم با نظر شما موافقم پسرا از یه سنی دیگه خیلی حرف گوش نمیدن

ممنونم عزیزم 

دقیقا

حالا من از اول خیلی مادر سرسختی بودم تو تربیت

از اول جوری تربیت کردم که بچه هام حرف شنوی داشته باشن ازم

با این حال ، یکذره فقط یکککک ذره بخوام در برابر پسر بزرگم کوتاه بیام منو میجوه میذاره جیبش!

درحالی که دوتا دخترام اصلا اینطور نیستن

پسر کوچیکمم با اینکه سنی نداره ولی تربیت پذیر نیست زیاد و داره خستم میکنه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
ممنونم عزیزم  دقیقا حالا من از اول خیلی مادر سرسختی بودم تو تربیت از اول جوری تربیت کردم که ...

پس شما ام عین من چهار تا بچه دارید

منم بچه آخرم پسره از اول که به دنیا اومد اذیتم می کرد

من به خاطر افکار احمقانه اطرافیانم نتونستم اون طور که باید پسرامو تربیت کنم از بس الکی بهشون بها دادن

‌                                                                                         

موافقم تربیت مهمه وگرنه دختر و پسر فرقی نداره اگه تربیت نداشته باشه هر دو تا غیرقابل تحمل اند اما م ...

کلا منطقه ای نیست متاسفانه همه جاییه همه دوست دارن بچه پسر باشه بعضی بخاطر رنجهایی که یه دختر باید تحمل کنه و طاقت ندارن بعضی ها هم‌فکر میکنن پطر داشته باشن تاج پادشاهی دارن متاسفانه به همین دلیل اکثرا پسرا خوب تربیت نمیشن بهشون تلقین میشه جنس برترن و....

من خودم کلا چون دوتا بچه اولم دختر بودن کلی از اطرافیان رنج دیدم تفاوت گذاشتن ها و نیش وکنایه ها ،بچه اولم رفتم سونو گرافی گفت دختره همسرم خیلی ناراحت شد همشه دوست داشت پسر داشته باشیم از سونو گرافی که اومدیم بیرون همش با یه لحن بدی میگفت دختر دختر من کلی تاراحت شدم یکم که جلوتر رفتیم یه ماشین جلومون نگه داشت یه پسر داشت عقب ماشین خواب بود اول فکر کردیم بچه کوچک که خوابیده ولی یدفه  که بغلش کرددیدیم یه بچست که کلا مشکل داره هم از نظر ذهنی وهم از نظر جسمی وحرکتی وقتی همسرم دید کلا دیدش عوض شد خیلی ترسید گفت خدا اینو سر راهم قرار داده که بمن بفهمونه اشتباهم و خداروشکر الان دخترم نزدیک ۱۶ سالگیشه همسرم با دنیا هم عوضش نمیکنه به قدری باهم رفیقن و صمیمی که من همیشه خداروشکر میکنم و غبطه میخورم  

من خودم کلا چون دوتا بچه اولم دختر بودن کلی از اطرافیان رنج دیدم تفاوت گذاشتن ها و نیش وکنایه ها ،بچ ...

شوهر من برای دختر اولم مشکلی نداشت اتفاقا از به دنیا اومدن دختر اولم همه خوشحال بودن جاری هام و خواهرشوهرم دیدن بچه ام اومدن بیمارستان جاری دومم یه لباس  خوشگل صورتی برای دخترم خریده بود حتی مادرم قبل از اینکه بدونه بچم چیه تمام سیسمونی رو دخترونه گرفت خواهرشوهر سومم با اینکه پسرش یازده روز از دختر اولم کوچیکتر بود ولی همیشه میومد خونه ام دیدن بچم

ولی دختر دومم بیمارستان کسی ملاقات نیومد شوهرم برام هیچ کادویی نگرفت دشمنام همه شاد شدند بچم دختره وقتی از بیمارستان اودیم بیرون شوهرم حتی بچه رو از دستم نمی گرفت مادرم به زور داد بهش اونوقتم که گرفت اصلا نگاش نکرد  

‌                                                                                         

کلا منطقه ای نیست متاسفانه همه جاییه همه دوست دارن بچه پسر باشه بعضی بخاطر رنجهایی که یه دختر باید ت ...

نمی خوام مسخره کنم ولی اطرافیان من لباسای تنشون ام مال خودشون نیست همه شون گدان هیچی ندارن اونوقت برای پسرداشتن خودشونو می کشن

خواهرشوهر اولم تشنه پسره دختر اولش اسپند دود میکنه برای پسرش دومین بچه خواهرشوهرم پسره وقتی بچه اول پسرش که اونم پسره به دنیا اومده بود به خاطر اینکه پسر بود دخترخواهرشوهرم آش درست کرده بود همه جا آش رو پخش کرد که عمه شدم بچه برادرم پسره

‌                                                                                         

من خودم کلا چون دوتا بچه اولم دختر بودن کلی از اطرافیان رنج دیدم تفاوت گذاشتن ها و نیش وکنایه ها ،بچ ...

راستی شما پسر هم دارید؟کلا چندتا بچه دارید؟

‌                                                                                         

شوهر من برای دختر اولم مشکلی نداشت اتفاقا از به دنیا اومدن دختر اولم همه خوشحال بودن جاری هام و خواه ...

الان همون دختردومم شاگرد اوله ماشالله انقدر باهوشه به آینده اش خیلی امیدوارم انشالله یه شغل خوب نصیبش بشه چشم امثال خواهرشوهرم در بیاد

آخه بچه های خودش اصلا تربیت ندارن حرف زدن عادی شون به فحش و کنایه است

‌                                                                                         

الان همون دختردومم شاگرد اوله ماشالله انقدر باهوشه به آینده اش خیلی امیدوارم انشالله یه شغل خوب نصیب ...

اره متاسفانه من دوتا خواهرام بچه هاشون پسره خونواده همسرم همه نوه ها پسرن فقط من دختر داشتم همیشه بین دخترای من و بقیه تفاوت قایل میشدن تا حدی که همش گریه میکردم سومی خدا خواسته بود وقتی فهمیدم میگفتم اگه اینم دختر بشه دیگه هیچی نه اینکه دختر نخوام من خودم عاشق دخترم ولی از رفتار بقیه با بچه ها ناراحت میشدم وقتی رفتم سونو نمیدونین چه استرسی داشتم قلبم داشت میمو تو دهنم وقتی دکتر گفت که پسره انگار اب یخ ریختن روم اصلا یه حالی بودم بازم میترسیدم که پسرم بیاد باز دخترام وضعیتشون بدتر بشه اما خداروشکر برعکسی که فکر کردم بهتر شد مخصوصا الان که بزرگتر شدن هر جا میرم همه تعریف و تمجید دخترام و میکنن هم از نجابت هم ادب و شخصیت خداروشکر میکنم الان دخترام زبانزدن ماشالله

اره متاسفانه من دوتا خواهرام بچه هاشون پسره خونواده همسرم همه نوه ها پسرن فقط من دختر داشتم همیشه بی ...

خداروشکر دخترای خوبی دارید منم از دخترام خیلی راضیم

‌