2777
2789
عنوان

مامور پست . رفتار عجیب مامور پست

383 بازدید | 14 پست

من بخاطر کارو درسم نمیتونم خیلی برم بیرون خرید کنم . مثلا کتاب تست و کتاب دانشگاهی و کتابای مربوط به کارمو حالا گاهی خریدای غیر درسی .

امروز مامور پست وقتی کتابمو اورد گفت تا " قیامت بسته داری " دفعات پیشم هی منو با اسم کوچیک صدا میزد که برم بستمو بگیرم. الان نمیدونم من کار بدی کردم ؟ خب مگه شغل مامور پست نیست که بیاره این بسته هارو ؟ الان من خیلی احساس بدی پیدا کردم با صدای بلند اونطوری تو کوچه گفت همه شنیدن اسممو سفارشمو ..

احساس میکنم از اطلاعات شخصیم سواستفاده شده 

من اسم و اطلاعاتمو اون رو نمینویسم که اون اقا تو کوچه داد بزنه !!!! یا نظر بده چقدر سفارش میدی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز مهمی نیست 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

حساس نباش بنظرم، شاید منظوری نداشته

ولی اگه ینفر منو با اسم کوچیک صدا بزنه که خوشم نیاد بلافاصله میگم مثلا حسینی هستم ینی فامیلمو میگم

مینویسم که شب تار سحر میگردد🌙✨ در گریختن رستگاری نیست، بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱💚leave past and live🦋🍁