2777
2789
عنوان

میخام بچه دار شم ولی...

158 بازدید | 19 پست

سلام خانوما خوبین

من خیلی دوس دارم بچه دار شیم ولی از این اوضاع بد اقتصادی خیلی میترسم. مستاجریم و شوهرم کارمند ی شرکت خصوصیه خودمم خونه دارم. 

اونایی ک تجربه دارن راهنمایی کنن لطفا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی مستاجرین ولی خودت خونه داری؟ببین اوضاع مملکت هیچوقت بهتر نمیشه یا همین حالا بیار یا هیچوقت نیار اصلا منتظر نباش ک همه چی گلو بلبل شه.منم کلی منتظر موندم اوضاه خوب شه اما بدترم شد

ببین من مادرم خدا روزی رسونه درسته واقعا خدا برکت میده اما در نظر بگیر بچه های الان مثل زمان ما نیستن نیازهاشونو راحت میگن حساب کتاب کنید ببینید میتونی از پس مباحث اقتصادی بر بیای 

چندساله ازدواج کردی

دو ماه دیگه میرم تو 4 سال

سنمم 31

.چون سنم داره میره بالا میگم بچه دار شیم ک خیلی اختلاف سنی نیفته و خدای نکرده مشکلیم پیش نیاد

.هردوتامون بچه خیلی دوس داریم ولی خیلی میترسم از این شرایط اقتصادی

آخرش که چی ، وضع اقتصادی بهتر که نمیشه هیچ وقت، سنت هم بالا تر میره یوقت خدای نکرده درگیر هزینه ی نا ...

اره دقیقا از همین میترسم ولی وقتی شرایطو میبنم و حساب کتاب میکنم میبنم ک فقط در حد ی زندگی خیلی ساده میتونم برا بچم شرایط فراهم کنم و خیلی جاها مجبور باشم ک از خاسته ها بگذرم ترسم خیلی بیشتر میشه