یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی چی مستاجرین ولی خودت خونه داری؟ببین اوضاع مملکت هیچوقت بهتر نمیشه یا همین حالا بیار یا هیچوقت نیار اصلا منتظر نباش ک همه چی گلو بلبل شه.منم کلی منتظر موندم اوضاه خوب شه اما بدترم شد
ببین من مادرم خدا روزی رسونه درسته واقعا خدا برکت میده اما در نظر بگیر بچه های الان مثل زمان ما نیستن نیازهاشونو راحت میگن حساب کتاب کنید ببینید میتونی از پس مباحث اقتصادی بر بیای
آخرش که چی ، وضع اقتصادی بهتر که نمیشه هیچ وقت، سنت هم بالا تر میره یوقت خدای نکرده درگیر هزینه ی نا ...
اره دقیقا از همین میترسم ولی وقتی شرایطو میبنم و حساب کتاب میکنم میبنم ک فقط در حد ی زندگی خیلی ساده میتونم برا بچم شرایط فراهم کنم و خیلی جاها مجبور باشم ک از خاسته ها بگذرم ترسم خیلی بیشتر میشه