2777
2789
عنوان

میخام بچه دار شم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 19 پست
نه براشرایط اقتصادی که مشکلی نیست اصلامادوتابچه داریم مستاجرم هستیم ولی خداراشکربرابچه هام همیشه بهت ...

خب من شوهرم کارمند ی شرکت خصوصیه ک بخاطر شرایط اقتصادی هر لحظه امکان داره تعطیل بشه. 

ببین من مادرم خدا روزی رسونه درسته واقعا خدا برکت میده اما در نظر بگیر بچه های الان مثل زمان ما نیست ...

حساب کتاب ک میکنم میبنم خیلی چیزا رو شاید نتونم براش فراهم کنم چیزای ک بعضی بچه های همسن شاید داشته باشن. خدا نابود کن این حکومت و دولتو ک لذت داشتن ی بچه رو هم ازمون گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من شوهرم کارمند ی شرکت خصوصیه ک بخاطر شرایط اقتصادی هر لحظه امکان داره تعطیل بشه. 

ببین عزیزم اصلانزارسنت زیادبالابره خیلی مهمه یه سری ترسارابایدبزاری کنارکه شایداین ترساهیچ وقت اتفاق نیفته ـ الان ۴ساله دیگه شناخت ازشوهرت داری واین خیلی مهمه که ازمردبدونامردبچه دارنشی وبقیه چیزام خدابزرگه درست میشه به هرحال یه بچه رااول اخربایدبیاری پس تاصبروحوصلش هست بیارزیادم که بگذره دیگه اعصاباداغونترمیشه

ببین عزیزم اصلانزارسنت زیادبالابره خیلی مهمه یه سری ترسارابایدبزاری کنارکه شایداین ترساهیچ وقت اتفاق ...

شکر خدا شوهرم خیلی ادم خوبیه و از خوبیش هر چی بگم کم گفتم. فقط خیلی میترسم از نداری و مستاجری