2777
2789
عنوان

من علیه شوهر شکایت نفقه کردم اونم الزام به تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 26 پست
آخه خیلی خسیس هستن هم خودش  هم خونوادش  مهریه رو هم گذاشتم اجرا حقوق توقیف شده  ا ...

توشکایت کردی عقرم هسی هنودیگه برنگردی عزیزم روتون توروهم بازشده هرجوری شده ازش جداشوتوافقی خیلی بهتره خودت کمتراذیت میشی

وای خدا کمکت کنه من چهارماه پیش درگیر این شکایتا بودم انقد الافی کشیدمو اذیت شدم تهش هم چون باردار ب ...

من باردار نیستم مشکلم باهاش اینه که بدی ها و.تقصیر های منو می بینه فقط 

واسه خودشو هم می بینه هاااااا ولی فقط تو خلوت جایی که هیشکی نیست جلو مامان باباش قلدر بازی در میاره به مامانش اینا دو بار گفته طلاق میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توشکایت کردی عقرم هسی هنودیگه برنگردی عزیزم روتون توروهم بازشده هرجوری شده ازش جداشوتوافقی خیلی بهتر ...

عزیزم خیلی اذیتم کرده خیلی خوارم کرده خسیس هم هست 

اگه توافقی جدا شم هیچی نمیده سی تومن فوقش گفت میدم !

میخوام حداقل تو دادگاه و اینا کمی معطلش کنم بعد ....

عزیزم خیلی اذیتم کرده خیلی خوارم کرده خسیس هم هست  اگه توافقی جدا شم هیچی نمیده سی تومن فوقش گ ...

میدونم درکت میکنم امامن هم خودم هم اطرافیانمودیدن آخرش زن کم میاره میره مهرشومیبخشه همون اول ببخشه سنگینتره اونیکه اذیت میشه زنه ن مرد،من نظرخودموگفتم بازخودت خونوادت بهترمیدونید

آره  ممنون میشم بدی

عزیزم شما برو پیش یه دکتر معاینه کنه ببینه نوع بکارتت چیه برای بعضی ها یعنی اکثرا حلقوی هست و نشون نمیده.

خودت میدونی چی بودی؟

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
عزیزم شما برو پیش یه دکتر معاینه کنه ببینه نوع بکارتت چیه برای بعضی ها یعنی اکثرا حلقوی هست و نشون ن ...

نه نمیدونم چی بودم نرفتم معاینه 

یه قطره فقط خون اومد به صورت لخته بود تقریبا 

اونا خونریزی دارن؟

نه نمیدونم چی بودم نرفتم معاینه  یه قطره فقط خون اومد به صورت لخته بود تقریبا  اونا خونر ...

بستگی داره اکثرا نه شما حالا یه دکتر برو.

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89