2777
2789

من  ۳۸ هفته هستم و موعد زایمانم نزدیکه 

این حرف یعنی قراره بیاد لنگر بندازه؟😐😑🙄

بعد دید من تعجب کردم واکنشی نداشتم به شوهرم گفت بالشت اضافه واسه خواب دارید خونتون😐 اونم جواب نداد 

من کلا خیلی صبورم و زود عصبی نمیشم

ولی اگه قرار باشه  بعد از زایمانم خانوادگی بیان لنگر بندازن واقعا برام سخت میگذره و نمیدونم چطور باید برخورد کنم (: 

خوبه مادرم و خواهرم هستن 

ولی خ مراعات میکنن گاها میان و میرن

واسه شما عجیب نیست؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتم راضی به زحمت شما نیستم خودتونو به خاطر من تو زحمت نندازین😁

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

ببین عزیز الان اینطور میگی 

اون زمان ارزوته یکی بیاد کمکت 

فکر نکن خیلی سخته مخصوصا سه ماه اول 

من اصلا فکر نمیکردم بچه م رفلاکس پنهان باشه و بیقرار با زردی و ...یعنی یه سه نفر بسیج بودن فقط کمک میکردن 

بذار بیان کمک اصلا از الان فقط صبوری کن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خب همسرتون میپرسید برای چی؟ بعد مثلا میگفت میخوایم بعد از زایمان بیایم خونتون،همسرتون در جواب میگفت مرسی زحمتتون میشه ما قراره بعد از زایمان چند روز بیایم خدمت شما 

یه هفته ده روزی برو اونجا 

پیش دستی کن 

بگو چرا داریم . با خودمون بیاریم ؟؟

وقتی گفت کجا ؟ بگو خونه ی شما دیگه 

ما رسم داریم بعد زایمان بریم خونه ی مادرشوهر کارامونو بکنن 😁

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بذار بیان تو که مریضی بذار خوشدون کارارو بکنن... من خودم الان میگم بیاین بامن بریم خونمون الان خونه مامانمم چندماهه اومدم خسته شدم ولی شوهرم گفت چون نمیخوام کسی بیاد تو برو اونجا اونا نمیخواستن بیان چون اخلاق شوهرم با کسی که دو روز بیشتر خونه ش بمونه خیلی بد میشه فقط دعوا میکنه مخصوصا خونواده ی خودش ولی من به راهشون کردم باهام بیان بچه رو بندازم گردنشون😅

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750

می فهمم چی میگی من خودمم اونطوری بودم، هم بخاطر استراحت و اینا میگفتم، هم اینکه خیلی معذب میشم ولی میگف میمونم دیگه نمیتونستم که بگم نه نمون ولی خودش گف میام میرم سر میزنم ولی شب نمیمونم، هر روز میومد ولی شب و میرفت ولی خودش تصمیم گرفت من نمیتونستم که بگم نیا

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
امشب مادر شوهرم اومد خونه من با کیک‌ تولد پسرش  و مزاحمممون شد  و نداشت من با آرامش این ...

عیبی نداره تولد پسرش بوده

اگه برنامه خاصی داری ازینببعد یک شب قبل تولد بگیر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟