2777
2789
عنوان

بچه دوم همکار همسرم به دنیا اومده و من ناراحتم اخه چرا !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4218 بازدید | 165 پست
ان شاالله خداوند به حق مظلومیت و تنهایی امام حسن بهتون دختر و پسرهای صالح و سالم بده  ان شاالله ...

خداروووشکر خدا حفظ کنه بچه هاتو 

خدا کنه بتونم بغلش کنم به زودی زود 

ممنونم ازت ❤️

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی عزیزم زودتر باردارشی ایشالله. برات ایت الکرسی میخونم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
درست میگی  واقعا میدونم ولی برای چن لحظه کل جسم و روحم مچاله میشه 😓

آره دقیقا...

اگه میشه یه کم کمتر خودتونو در معرض این چیزا که حسرت میکارن تو دلتون قرار بدید...اگه فقط تنبلی تخمدان دیر یا زود داره ولی انشاالله بلاخره میشه... از زمانتون استفاده کنید مطمئن باشسد بچه که اومد خیلی وقتا تو دهنتون میاد کاش قبل اومدنش فلان کارو کرده بودم. برید سراغ همین کارا... هر ماه هم تلاشتونو میکنید دیگه.. توکل برخدا

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

من دیروز خبر بارداری بکی از فامیلامون ک ۵ سال بعد من ازدواج کرد شتیدم اولش خوشحالن شدم بعدش یه غم بزرگ رو دلم نشست بغض داشت خفم میکرد 😔😔

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
واقعا  ۳/۴ سال از بهترین سال های جوونیم رفت برای غصه چیزی که اصلا دست من نیس

دقیقا 

اصلا از فکرش بیاید بیرون

زندگی و عمر و جوونی شما ارزشش بیشتر از این حرفاست

خیلی ها بچه ندارن ولی واقعا خوشبخت هستن

البته امیدوارم خدا به شما فرزند سالم و باهوش و درست کار عطا کنه

ولی حسرت خوردن و فکر کردن به اینکه چی شد چی نشد 

فقط باعث انرژی منفی و افسردگی در شما میشه

اگر قرار باشه مادر بشید هم نی نی تون یه مادر قوی و شاد نیاز داره نه یه مادر افسرده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
عزیزممم این اصلا حس حسادت نیست فقط خواسته ای دارید که الان یکی دیگه اونو داره ولی شما نه ایشالا ...

مرسی عزیزم واقعا ارومم کردی چون هم حالم گرفته اس هم از خودم بدم اومده بود ب خاطر این حس 😭

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭