2777
2789
عنوان

بچه دوم همکار همسرم به دنیا اومده و من ناراحتم اخه چرا !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4219 بازدید | 165 پست
خدا بزرگه عزیزم  من خودم با خواهر شوهرم حامله بودم الان پسر اون سه سالشه من هنوز در حال اقدامم ...

میگن هیچی نیست ولی تنبلی تخمدان دارم خفیف 

خیلی سخته 

تو این مدت 

همه حامله شدن 

همه یییییی دوستام 

دوتا از خواهرهام 

زن داداشم 

خاله و عمه شوهرم ❤️🥲

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خیلی باهات همزاد پنداری کردم... حالتو درک میکنم. ولی خب دنیا همینه. همین الانم شما خیلی چیزها داری که یه نفر دیگه وقتی اونارو میبسنه داغش دلش تازه میشه...

رو این مسئله زوم نکن..خودش استرس زاست...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
متاسفم برای تجربه تلخی که داشتید ولی  عزیزم شما مگه رسالتتون به عنوان یک زن فقط این هست که ب ...

دریت میگی بدی اینجاس ک من کلا زندگی رو ول کردم 😭😭

کاملا بهتون حق میدم.

شک نکن که خدا واست بهترینا رو نوشته

اون آقامحمدحسن بیست هفته ای هم اون دنیا قراره دستاتو با دستای کوچولوش بگیره و کمکت کنه

انشاالله به زودی زود دامنت سبز میشه من مطمئنم💚🌱🌺

همدردیم منم مرداد ۱۴۰۰مادر میشدم ک نشد..بحد لنفجار ناراحتم اطرافیانم باردار زیاده بمن میرسن میگن پس تو کی باردار میشی کی داغ دلتو میفهمه یکسال و نیمه تو اقدامم خبری نیست کم اوردم تو تنهاییام میشکنم

اسی خیلی باهات همزاد پنداری کردم... حالتو درک میکنم. ولی خب دنیا همینه. همین الانم شما خیلی چیزها دا ...

درست میگی 

واقعا میدونم ولی برای چن لحظه کل جسم و روحم مچاله میشه 😓

تازگیا هر تاپیکی باز میکنم فقط  بچه دار شدن انگار سیاست های ننگین تااینجا هم اومده چه خبرتونه ...

چی میگید شما. مثل اینکه سایت بارداری اینجا... سیاستهای ننگین نگهداری حیوان به جای بچه ست که اونوریا دارن برای ما تبلیغ میکنن....

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
دریت میگی بدی اینجاس ک من کلا زندگی رو ول کردم 😭😭

بهترین کار اینه  تمرکز تون رو بذارید رو خودتون و رشد و پیشرفت خودتون

و سعی کنید از هرچه که الان دارید لذت ببرید 

چقدر مگه قراره زندگی کنیم که این همه حسرت بخوریم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
همدردیم منم مرداد ۱۴۰۰مادر میشدم ک نشد..بحد لنفجار ناراحتم اطرافیانم باردار زیاده بمن میرسن میگن پس ...

واقعا اقدام ادم میوفته تو ی پروسه باطل 

نمیشه روحیه حفظ کرد 

خیلی عجیبیه 

ولی بدون بالا بری پایین بیای فقط کافیه خدا بخواد همینننن

ان شاالله خداوند به حق مظلومیت و تنهایی امام حسن بهتون دختر و پسرهای صالح و سالم بده  ان شاالله یه روزی دیگه این روزها رو به یاد نیارید

منم یه سقط ۱۴ هفته داشتم و خداوند دوباره بهم یه دختر داد و الانم باردارم

خدا بزرگترین و مهربانترینه ایمان داشته باش

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
چی میگید شما. مثل اینکه سایت بارداری اینجا... سیاستهای ننگین نگهداری حیوان به جای بچه ست که اونوریا ...

خودتو عصبی نکن شیرت خشک میشه 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
بهترین کار اینه  تمرکز تون رو بذارید رو خودتون و رشد و پیشرفت خودتون و سعی کنید از هرچه که الا ...

واقعا 

۳/۴ سال از بهترین سال های جوونیم رفت برای غصه چیزی که اصلا دست من نیس 

حالا تو این اوضاع ایران بچه اووردنم زوق نداره گرونی بیکاری بیماری جنگ روانی خشکسالی و...

بدترین مدل همدردریه این مدلی گفتن!

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.