2777
2789

اول از همه سلام 

بعد هم بگم ک خودم ب اندازه کافی شرمنده هستم و خجالت زده 

با هم حامله شده بودیم و شوهر هامون همکار هستن 

من پسرمو ک اسمش میخواستم بزار محمد حسن تو ۲۰ هفته از دست دادم قرار بود ۱۶ اسفند سال ۹۸ ب دنیا بیاد  

من از دست دادمش خواست خدا بود 

دست بر قضا بچه دوستمون ۱۸ اسفند۹۸ به دنیا اومد به اسم محمد حسن ❤️

من در هنوووووز در حال اقدامم و خدا نمیخواد 

و امروز داداش یا خواهر محمدحسن دوستمون به دنیا اومد 

اولش کلی خوشحال شدم 

ولی بعدش دلم گرفت 

و گفتم خدا چرا برای من نمیخواد 😭😭

اگر پسر منم میموند الان باید ب فکر بچه‌دوم میبودم 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله به زودی مادر بشی عزیزم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو این اوضاع ایران بچه اووردنم زوق نداره گرونی بیکاری بیماری جنگ روانی خشکسالی و...

من ذوقش دارم من ثانیه ب ثانیه تو‌خونمون تصورش میکنم 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

خدا بزرگه عزیزم 

من خودم با خواهر شوهرم حامله بودم الان پسر اون سه سالشه من هنوز در حال اقدامم یه بار دیگم حامله شدم ولی سقط شد 

هر چ خواست خدا باشه

انشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه 

مشکلت چیه حامله نمیشی

چهار ساله منتظرم دوتا سقط داشتم یازده ماهه اقدامم بعد از سقط دومم🥺💔۱۴۰۱/۳/۲۶ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکررررت �♥️🥺خدایا خودت مواظب نی نی کوچولوم باش💙دوستان هر کی امضام میبینه دعا کنه برام 🥺💖

بهم درخواست دوستی بده دستور بارداری برات بفرستم.

خیلی ها ازش نتیجه گرفتن. ان شاءالله شما هم نتیجه بگیری.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

متاسفم برای تجربه تلخی که داشتید

ولی 

عزیزم شما مگه رسالتتون به عنوان یک زن فقط

این هست که بچه به دنیا بیارید

انقدر دنیا چیزهای جذابی داره که شما هنوز تجربش نکردی

بنظرم به جای اینکه رو این مساله تمرکز کنید 

سعی کنید به زندگی عادی تون بپردازید و تجربه های جدید کسب کنید

هر وقت صلاح باشه خدا بهتون فرزند هم عطا میکنه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
حالا تو این اوضاع ایران بچه اووردنم زوق نداره گرونی بیکاری بیماری جنگ روانی خشکسالی و...

خوبه باز جنگ روانی رو گفتی... خواسته یا ناخواسته نظرات مشابه نظر شما شامل همین ایتم هستن عزیزجان

طرف حرفش یه چیز دیگه ست سوال نکرده دومی خوبه یا بد

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.