2777
2789

من الان خواستگار خوب دارم ولی به دوتا مشکل اساسی برخوردم یکی اینکه از بس اینجا تاپیک خیانت و کتک زدن و عوض شدن و... دیدم که کاملا بی اعتمادم نمیتونم انتخاب کنم می‌ترسم و دومی اینکه به شدت ادم احساساتی هستم و از طرفی عقایدم طوری نیست که با دوستی ازدواج کنم الان هم خواستگارم کاملا سنتی هست خیلی استرس دارم که طعم عشق و نچشم و اون مهر و محبتی که میگن بعدا بوجود میاد بینمون بوجود نیاد نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنین؟ اینکه ایا اصلا عشق بعد ازدواج هست یا فقط یک نوع وابستگی که به شریک زندگیت مسلما پیدا میکنی؟!

عزیزم برای حاجت قلبیت ۱۰صلوات فرستادم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

عزیزم برای حاجت قلبیت ۱۰صلوات فرستادم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین مشاوره و یمدت نانزد باشین تا در مورد سوال اولت اشنایی نسبی درموردش پیدا کنی

سوال دومتم خب بستگی داره اره بودن موارد سنتی که عاشق هم شدن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

يه چند ماه تحت نظر خانواده ها صحبت كنين چند باري بيرون برين 

هم اشنا بشين هم اگه قراره علاقه مند بشين تو اون دوران علاقه ايجاد ميشه 

نه از نظر شرعي مشكل داره نه عرف 

الان زمان با دو جلسه ازدواج كردن نيست 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

گلم با خانواده صحبت کن که با خواستگارت رفت و امد کنید

خیلی از دخترهای فامیل ما اینجوری ازدواج کرد یعنی مثلا یک دختر و پسر رو معرفی میکنن بعد اگه دختره ملاک های اولیه پسره رو دوست داشت در چارچوب خانواده یه مدت اشنا میشن .مثلا خانواده پسر شام میره خونه خانواده دختر

خانواده دختر شام میره خونه خانواده پسر

باهم میرن جنگل و... 

تا اخلاقها دست هم بیاد

منم اگه ایشالا  خوااستگار خوب برام امد همین کار رو میکنیم

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
يه چند ماه تحت نظر خانواده ها صحبت كنين چند باري بيرون برين  هم اشنا بشين هم اگه قراره عل ...

حرفتون درسته ولی خب همش بقیه میگن اگه خوب باشه که هیچ نباشه هم الان مثل قدیم نیست طرف خودشو حفظ میکنه تا نرین زیر یه سقف متوجه نمیشی شخصیتش چیه اون اول شخصیت خوبه رو نشونت میده🥺🥺🥺

اگه تو جلسات خواستگاری و صحبتهای دونفره محبت و میلی به وجود نیومد بعید نیست بعدشم به وجود نیاد... ولی اتفاقا اینکه درباره شخصیتتون صحبت کنید بدون وجود عشق اتشین این یه فاکتور کمک کننده ست که قدرت تشخیص طرفینو بالا میبره.

درباره مشکل اولت نظری ندارم. الان من بگم تعداد خوبها خیلی بیشتره تاثیری میذاره بر شما؟ 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

دوست گرامی به عنوان پسر نظرمو میگم امیدوارم کمک کنه سوال اولتون همه آدما ی جور نیستن خیلیا سر سفره خانواده بزرگ شدن و خیانت و این چیزا معنایی نداره الان آمار خیانت و طلاق خانوما خیلی بیشتر شده نمیشه بگیم همه دخترا آهن پرستن و اهل خیانت همونجوری که دختر خوب هست پسرم خوب هست سوال دوم ی مدت رفت آمد کنید کاملا مشخص میشه چه جوری هستن انشالله انتخاب درستی داشته باشین در پناه حق 

پسرم آدمی را آدمیت لازم است
گلم با خانواده صحبت کن که با خواستگارت رفت و امد کنید خیلی از دخترهای فامیل ما اینجوری ازدواج کرد ی ...

شهرمون کوچیکه تا دو دفعه طرف میاد همه جارو پر میکنن نامزد کرده دخترعموی خودم همین کارو انجام داد بعد بهم نخوردن ادامه نداد بیچاره الان هر چی خواستگار معرفی میکنن تا تحقیق میکنن در و همسایه بر میگردن میگن قبلا نامزد داشته😬😒

میشه بگین به چی بستگی دارع؟

مثلا اگه پسره ایده الای دختر باشه خب طبیعیه عاشق شن

اما یموقعایی هیچ حسی بهم ندارن حتی از ظاهر هم اخلاق هم خوششون نمیاد تفاهم ندارن و خب فقط یه حس دلبستگی شکل میگیره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
حرفتون درسته ولی خب همش بقیه میگن اگه خوب باشه که هیچ نباشه هم الان مثل قدیم نیست طرف خودشو حفظ میکن ...

اول خودت برو مشاوره تا بهت ياد بده با چه سوال هايي و رفتاري طرفت رو تا حدودي بشناسي 

دوم اينكه تحقيق كامل انجام بدين 

سوم اينكه مدت اشنايي باعث ميشه بفهمي طرفت به دلت ميشينه يا نه 

براي ازدواج دو معيار مهم رو گوشه ي ذهنت داشته باش اول اينكه قابل اعتماد باشه دوم اينكه ببين دلت ميخواد طرف مقابل رو با تمام وجود بغل كني ؟

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد