2777
2789
عنوان

خواستگاری(نظر بدین چطور انتخاب کنم)

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست گرامی به عنوان پسر نظرمو میگم امیدوارم کمک کنه سوال اولتون همه آدما ی جور نیستن خیلیا سر سفره خ ...

امار طلاق خانوما بیشتر شده؟

مگه طلاق 2 نفره نیست؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
امار طلاق خانوما بیشتر شده؟ مگه طلاق 2 نفره نیست؟

ی زمانی خانوما با همه چیز می‌ساختن (اینم خیلی بد بوده ) ولی الان خانوما درخواست طلاق میدن آمار خیانتم که در حدی بالاست که کسی جرات نمیکنه ازدواج کنه 

پسرم آدمی را آدمیت لازم است
شهرمون کوچیکه تا دو دفعه طرف میاد همه جارو پر میکنن نامزد کرده دخترعموی خودم همین کارو انجام داد بعد ...

واااااااااااییییییییییی چه بد!!!!! طفلک!!!

خوب ببین شماملاک های اولیه رو پسندیدی؟

مثلا از لحاظ قیافه به دلت نشسته؟ کار و وضعیت مالیش رو قبول داری؟ ملاک هایی که برات به عنوان همسر مهمه رو ببین در اقا وجود دارخ یا نه .اگه تا حدی داره باش رفت وامد کنید

خانواده ت چی میگن؟

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
واااااااااااییییییییییی چه بد!!!!! طفلک!!! خوب ببین شماملاک های اولیه رو پسندیدی؟ مثلا از لحاظ قیا ...

والا خانوادم میگن پسر خوبیه ولی ما هیچ نظری نمیدم تا خودت تصمیم بگیری یه وقت خدایی نکرده بعدا مشکلی پیش نیاد فکر‌کنی اضافی هستی بخاطر این تصمیم رو گذاشتن گردن خودم و منم به شدت سردرگم و آشفته ام متاسفانه🥺

ی زمانی خانوما با همه چیز می‌ساختن (اینم خیلی بد بوده ) ولی الان خانوما درخواست طلاق میدن آمار خیانت ...

علت 90 در صد طلاقا اقایونن

الان کار درستو خانما میکردن

چی گیرشون اومد با سوختن و ساختن؟

علت 90 در صد طلاقا اقایونن الان کار درستو خانما میکردن چی گیرشون اومد با سوختن و ساختن؟

درسته گفتم خیلی اشتباه بود سوختن و ساختن مادر منم مث خیلیای دیگه عمر و جوونیش رو سوخت و ساخت درک میکنم ولی حالا از اینور پشت بوم بیشتر دخترای امروزی افتادن (همه نه توهین نباشه بعضیا) دیگه ی جوری براشون عادی شده شوهر و بچه دارن باز با بقیه در ارتباط هستن 

درسته گفتم خیلی اشتباه بود سوختن و ساختن مادر منم مث خیلیای دیگه عمر و جوونیش رو سوخت و ساخت درک میک ...

بله البته خیانت اقایون از خانما بیشتره

مردایی که چنتا چنتا دنبال زن هستن

بله البته خیانت اقایون از خانما بیشتره مردایی که چنتا چنتا دنبال زن هستن

شاید چون مردا نمیان خیانت زنشون رو علنی کنن خبرش خیلی نمیپیچه قطعا آمار کمتر نباشه یکیه 

شاید چون مردا نمیان خیانت زنشون رو علنی کنن خبرش خیلی نمیپیچه قطعا آمار کمتر نباشه یکیه 

نههه خیلی خیلی بیشتره 

دخترا کاری ندارن دلیلی نیست واقعاخیلی کم میش میاد 

اما مردا 

تو همین سایت چقدر از شوهرشون مینالن که تو نت فلان چیزو زده به فلانی پیام داده