2777
2789

من عقدم ۶ ماهه 

دوران مجردی بابام هر ماه دوتومن حداقل میزد کارتم راحت خرید میکردم هر چی دلم میخواست بعد وسطاش تموم میکردم باز میزد باز خرید میکردم 

تا اینکه شوهر کردم ،شوهرم دوسه ماه اول هر ماه برام شارژ و پول میزد مشکلی نداشتم از بابام نمیگرفتم میگفتم شوهرم میریزه 

بعد شوهرم دیگه نریخت ولی شارژ میزد ، بعد من دوماهو همینجوری موندم نه روم میشد ب بابام بگم نه شوهرم  بعد چند روز پیش جشن عقد فامیلمون بود لباس داشتم اما زیاد پوشیده بودم بعد دیگه دلم میخواس جدید بگیرم ، ب زور تونستم خودمو راضی کنم ب شوهرم بگم کارتشو بده ،احساس میکنم وقتی درخواست پول میکنم خودمو کوچیک پیکنم 🥴

چیکار کنم ؟شما عقد بودین کی میداد بهتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ماهای اول مشکل شما داشتم  الان کارتشو گرفتم😄

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
پدر مادر منم میگن یچیزی میخرم نمیزارن با کارت شوهرم حساب کنم ولی دیگه من روم نمیشه

روت میشه اولشه😄

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

من عقدم الان همه خرجو شوهرم میده 🤷‍♀️خودش میگه زشته از پدرت نگیر

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►