2777
2789
عنوان

ازچند روز بعدازعمل بینی میتونیم راحت نفس بکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5994 بازدید | 53 پست
گلوت چی خشک نمیشه ؟ عطسه کردی تاحالا؟ با وجود بچه کوچیک میشه کار کرد توخونه ؟ الان که ۵ روزه هستی ...

گلوم یه کم خشک میشه اما من آب ومایعات زیاااد میخورم. عطسع هم آره باورکن ۴بار کردم ازشانس بدم اما هیچی نمیشه نترس گلم. من منزل مامانم هستم فعلا. بچمم بیشتر  دست همسرم هست. ولی یه دو سه روز دیگه میرم خونه خودم دیگه.

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔
برای منم توی بیمارستان برداشتن ولی اسپلینت بینی داخلش بود هفته اول برداشتن دماغم کیپ شده بود فکر میک ...

اسپیلنت بینی مگه همین نیست که روی بینی قراردادن گلم؟ آخه فک نکنم دیگه داخل بینیمون چیزی باشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلوم یه کم خشک میشه اما من آب ومایعات زیاااد میخورم. عطسع هم آره باورکن ۴بار کردم ازشانس بدم اما هیچ ...

بچت چندسالشه؟ دلش نمیخواد بیاد پیش تو؟

واینکه نترسیدی چیزیت بشه بچه تنها بمونه ؟

خیلی میترسم؟

برای منم توی بیمارستان برداشتن ولی اسپلینت بینی داخلش بود هفته اول برداشتن دماغم کیپ شده بود فکر میک ...

دکتر سلمان شاکری. شیراز هست عزیزم

بچت چندسالشه؟ دلش نمیخواد بیاد پیش تو؟ واینکه نترسیدی چیزیت بشه بچه تنها بمونه ؟ خیلی میترسم؟

آخه ی عزیزه دلم اصلا نترس. منم خییییِلی استرس داشتم پسرم ۲سالو نه ماهشه. همسرم میارتش پیش من اما بعدازکارش میاد میبرتش چون شیطونه... دیگه دلو زدم دریا رفتم واسه عمل گفتم هرچه بادا باد

من شیراز دکتر مصباحی عمل کردم  اره اسپلینت داخلی هم گذاشته بودن من با آینه نگاه میکردم فکر میک ...

وای چه جالب! میگم درد داشت درآوردن اون اسپیلنت داخلی؟ مصباحی کی عمل کردی؟ چند شد هزینت؟

من شیراز دکتر مصباحی عمل کردم  اره اسپلینت داخلی هم گذاشته بودن من با آینه نگاه میکردم فکر میک ...

پس احتمالا برا منم اسپیلنت داخلی گذاشته حتما! چه خوب که بهم‌گفتی عزیزم🌹

اره چون قبل عمل هم گفته بودن مش و تامبون و پانسمان نمیذاریم توی بیمارستان برداشتن ولی هفته اول اسپلینت داخلی و خارجیو با هم برداشتن

نه درد نداشت من یکم فشارم افتاد که دراز کشیدم 

لایکم کنید من لایک دوست دارم  
گلوم یه کم خشک میشه اما من آب ومایعات زیاااد میخورم. عطسع هم آره باورکن ۴بار کردم ازشانس بدم اما هیچ ...

موقع عطسه دهن باز ودست زیرچونه باشه؛من فردای عمل تامپون رو دراوردراحت نفس کشیدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
حدودا چهار ماهه عمل کردم 35 شد 

به سلامتی مبارکت باشه. خوش به حالت ۴ماهه راحت شدیا😁 میگم گلم یعنی همون موقع که این اسپیلنتای داخلی رو برداشتن تنفست مث قبل شد؟ من الان هیچ بویی نمیتونم بفهمم

موقع عطسه دهن باز ودست زیرچونه باشه؛من فردای عمل تامپون رو دراوردراحت نفس کشیدم

مرسی از راهنماییت عزیزم. فقط اینکه شما هم اسپیلنت داخلی گذاشته بودن براتون؟ من بااینکه ۵روزه میگذره معذرت میخوام وقتی شستشو میدم هنوز ترشحات آبکی مثل سرماخوردگی دارم... طبیعیه؟

مرسی از راهنماییت عزیزم. فقط اینکه شما هم اسپیلنت داخلی گذاشته بودن براتون؟ من بااینکه ۵روزه میگذره ...

نه من اسپیلنت نداشتم فقط تامپون داشتم.ترشحات طبیعیه من موقع عمل سرماخورده بودم روزقبلش.قرصاتم مرتب بخور‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
به سلامتی مبارکت باشه. خوش به حالت ۴ماهه راحت شدیا😁 میگم گلم یعنی همون موقع که این اسپیلنتای داخلی ...

اره...تازه اولشی یه دوماه بگذره بینیت عادی میشه من یادم میرفت عمل کردم 

چیزای عجیب تر هم پیش میاد. بوی بخیه های جذبی یه مدت اذیتم میکرد یه بویی مثل پلاستیک سوخته یا گوسفند بعد تو خونه دنبال بو میگشتم میگفتم چرا هیچکس متوجه نمیشه سرچ کرپم عه بوی بخیس

بخیه خارجی روی پوست خورده بینیت؟ یه مدلی عمل کردی؟ چقدر شد؟ راضی هستی؟

لایکم کنید من لایک دوست دارم