2777
2789
عنوان

فامیلمون خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 54 پست
بنده خدا بیماری افسردگی داره که درمان نشده و کارش به خودکشی کشیده حالا دیگران هم هی قضاوتش میکنن که ...

دقیقا

هی میگن تاوان گناهش😐😐

بیچاره خو تحت فشار و مشکلات بوده افسردگی شدید داشته

خدا مهربونه

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نمیدونی چه زجری کشیده که دست به خودکشی زده 

مشکلاتش هزاربرابر شد

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
شما نمیدونی چه زجری کشیده که دست به خودکشی زده  مشکلاتش هزاربرابر شد

دقیقااا خیلی حتما خسته بوده😥

دور از جون میمرد فک کنم راحت تر بود ازین وضعیت😢

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
دقیقا هی میگن تاوان گناهش😐😐 بیچاره خو تحت فشار و مشکلات بوده افسردگی شدید داشته خدا مهربونه

اینها همه خودشون یه پا خدا هستن 

افسردگی یه بیماری سخت که کامل نیاز به درمان داره و متاسفانه یک بیماری کشنده است که اگه شخص درمان نشه یا درمانش به. درستی پیش نره دست به خودکشی میزنه 

فقط چون خودش اینکارو می‌کنه دیگران خیلی راحت قضاوتش میکنن ولی کسی که سرطان داره صد تا راه درمانی انجام میده اطرافیان هزار مدل حمایتش میکنن خدایی نکرده فوت هم کنه همه به شدت ناراحت میشن و میگن چقدر اذیت شد 

دقیقااا خیلی حتما خسته بوده😥 دور از جون میمرد فک کنم راحت تر بود ازین وضعیت😢

اره وقتی یکی خودکشی میکنه میخواد بره 

باید درست انجامشمیداد

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
بنده خدا بیماری افسردگی داره که درمان نشده و کارش به خودکشی کشیده حالا دیگران هم هی قضاوتش میکنن که ...

من اگه جاش بودم دوباره خودکشی می‌کردم

دانی که حروف عشق را معنی چیست؟عین عابد و شین شاکر و قافست قانع
الان دیگه واجبه خودکشی کنه  

بسته دیگه اینجوری نگین. شاید یکی از کاربرا یه مشکل جسمی داشته باشه ببینه و دلش بشکنه . دلیل نمیشه الان واجب باشه خودکشی کنه. بجاش براش دعاکنیم یه معجزه ای بشه روحش به آرامش برسه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹