الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه دختر متولد ۸۱ سال ۹۷ خودکشی کرده مزارشو دیدم شهرستان مامان باباش خیلی جوون بودن الان حتی یه تار مو سیاهم رو کله اشون پیدا نمیشه!هر ۵شنبه ام میان سر خاکش
آیا میفهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
بسته دیگه اینجوری نگین. شاید یکی از کاربرا یه مشکل جسمی داشته باشه ببینه و دلش بشکنه . دلیل نمیشه ال ...
عریزم مشکل جسمی خدا داده اتفاقا اکثرا موفق هستن خواهر زاده زن عموم به طرفش لنگ هست الان رییس به بخشی از بیمارستان شده و همون عایی که پیشرفت آنچنانی نمیکنن بازم دوست داشتنی هستن اما من رو سخنم با کسیکه با دست خودش زده خودشو ناقص کرده بنظرم الان دلیل کافی داره واسعی نبودن
زندگی همين لحظه ای که در آن زندگی میکنیم. پس شاد باش
عریزم مشکل جسمی خدا داده اتفاقا اکثرا موفق هستن خواهر زاده زن عموم به طرفش لنگ هست الان رییس به بخشی ...
بازم به این فکر کن خدا بهش عمر دوباره داده. خدا خواسته که الان باشه دلیل و حکمتش رو ما نمیدونیم پس حق زندگی داره الان. فقط قبلا بخاطر مشکلاتش به حد جنون رسید و نتونست درست تصمیم بگیره اما الان خدا خواسته باشه پس کاش بقیه براش دعا کنن و کمکش کنن بتونه آرامش داشته باشه.
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹
دقیقا هی میگن تاوان گناهش😐😐 بیچاره خو تحت فشار و مشکلات بوده افسردگی شدید داشته خدا مهربونه
چند سالش بود
۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾