2777
2789
عنوان

خربزه

327 بازدید | 17 پست

سلام وقت همگی بخیر

یه سوال داشتم لطفا اگه بلدین راهنمایی کنید یا بلد نیستین لطفا مسخره نکنید 

من عاشق خربزه ام و هر موقع میخورم تا روز بعدش تب و لرزه و گلو درد و سردرد دارم نه شبش میتونم راحت بخوابم دیگه نه اصلا حال خوبی دارم. 

راه چاره ای یا ترفندی داره که خربزه بخورم ولی اینجور کوفتم نشه؟ 

ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

منم خودم وقتی خربزه میخورم اینطور میشم برای همین دیگه نمیخورم به هر حال میگن که هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه

السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :)))  |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم‌|
سلام  منم خودم وقتی خربزه میخورم اینطور میشم برای همین دیگه نمیخورم به هر حال میگن که هر کی خر ...

درسته ولی قدیمیا یه چیزای بعدش میخوردن کمک میکرد، بچه بودم مادربزرگم میگفت همش ولی من گوش نمیدادم به حرفش... الانم نیست دیگه 

به هر حال ممنون از راهنماییتون متشکرم

درسته ولی قدیمیا یه چیزای بعدش میخوردن کمک میکرد، بچه بودم مادربزرگم میگفت همش ولی من گوش نمیدادم به ...

خواهش میکنم 

السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :)))  |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم‌|
ولی تابستون خربزه خنک خیلی میچسبه....  کاشکی قرصی چیزی بود براش

من خربزه اگه بخورم درجا صورتم پر جوش‌ میشه نمیخورن 

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
یک حرفی هس که میگن خربزه میخوری باید پای لرزشم بشینی دقیقا همینه 😂 منم عاشق خربزه ام ولی بعدش سوزش ...

البته قرص سیتریزین هست  ولی معمولا برای حساسیت های فصلی مصرف میشه

یک حرفی هس که میگن خربزه میخوری باید پای لرزشم بشینی دقیقا همینه 😂 منم عاشق خربزه ام ولی بعدش سوزش ...

دقیقا همینه منم فرداش میخورم دوباره

البته آمارشو گرفتم میگن باید یکم بعدش آبلیمو بخورین تا اینجوری نشه، امتحان میکنم نتیجشو میذارم اینجا 😁