روز ۳ تا ۷ پریود لتروزول خوردم تازه فولیکول ۹ و ۸ و ۷ دارم تو روز ۸.برام سه تا آمپولhmgنوشته یکیشو زدم.ضخامت رحمم خیلی کمه۳/۵ با این شرایط چقدر شانس بارداری هست؟
شما مشکلت چیه.یعنی من خیلی خنگم از وقتی واکسن زدم هی پریود عقب افتاد بعد گفتم نه بحاطر واکسنه نگو تن ...
من اصلا مشکلی نداشتم شوهرم کمی درگیر بود بخاطر عفونت بعد که درمان شد من یکماه تنبلی خفیف داشتم که با دارو حل شد بعد دکتر گفت عکس رنگی بگیر گرفتم گفت لوله هات باز بودن و مشکلی نداشتی نمیدونم والا قسمت اینجوریه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا مشکلی نداشتم شوهرم کمی درگیر بود بخاطر عفونت بعد که درمان شد من یکماه تنبلی خفیف داشتم که با ...
من امروز از دکتر پرسیدم خفیفه یا شدید دکتر یه نگاه تاسف باری انداخت گفت شدییییید.من همونجا دیگه نا امید شدم.امروز صبح پیشش بودم بزرگترین فولیم ۹ بود گفت آمپول بزن بعدشم دوباره بیا پیشم هوووف
دکترم مخالف استرادیول بهم دوفاستون داد یکماه خوردم و لتروزول داد اینماهم آمپول داد بهم
قسمتش اینه زجر بکشیم فقط اونم تو این سن:/ منم دوفاستون خوردم یه ماه کلی جوش ریز زدم بعد ۱۴ روز تاخیر پریود شدم قرصو انداختم دور.خودم ورزش کردم زودتر پریود شدم:/