2777
2789
عنوان

فولیکول ۹

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونhmg?

نه من فروردین سینال اف زدم 4 تا آمپول بود ۷۵واحد زدم هر 4 روز رو اردیبهشت عکس رنگی گرفتم که با 6 روز تاخیر پریود شدم😔 الانم قرص لتروزول رو خوردم روز 9 دوره که باید سینال اف بزنم ولی اینبار ۱۵۰,واحد هر روز

نه من فروردین سینال اف زدم 4 تا آمپول بود ۷۵واحد زدم هر 4 روز رو اردیبهشت عکس رنگی گرفتم که با 6 روز ...

هعی منم بلاتکلیفم تازه نیمه راهم نیستم هنوز عکس رنگیو اینا نگرفتم 

نخیر یعنی هنوز باید هی برم دکتر ازون لحاظ گفتم که تو خیالت راحته مشکلی نداری

من اصلا خیالم راحت نیست ، از دل من خبر داری ؟ میدونی چقدر ناراحتی کشیدم اصلا به این چیزا نیست بعدشم تا خدا نخواد نامیده به پول و خرج کردن هم فکر نکن هرچقدر هم عجله کنی بدترع بهت بگم که بدونی هرچقدر بیخیال باشی میشه خدا صبوره توام اگر بچه میخوای باید صبور باشی ، والله مع الصابرون

یعنی سپردی بخدا.تا الان چقدر خرج کردم هیچی به هیچی شوهرمم فک میکنه هرسری که میرم دکتر بعدش باردار می ...

هیچی فقط میرفتم چکاب بهت ک گفتم دکترنرفتم زیاد خرح نکردم روهم ۴میلیونم نشد ولی خب بعدش خدابهم داد بدون اینکه دکتربرم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

شوهرتم خدابهش بچه میده بزودی ولی سعی کن زودبزود ب دکترت سربزنی و بموقع اقدام کنی باهمچی 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه