2789
عنوان

باشوهرم بحثم شده بیاین

368 بازدید | 27 پست

بچه ها پسرم سرما خورده بود

مادرشوهرم زنگ زد که بیاین ناهار اینجا جیگر گذاشتم اولش گفتم باشه

اما بعدش به شوهرم زنگ زدم که رایان از صبح ابریزش داره و چندتا سرفه کرده اخه از قبل هم سرما خورده بود گفتم کیانا(دختر خواهرشوهرم که 1سال و نیمشه) اونجاس و میترسم سرما بخوره

قطع کرد گوشیو اومد خونه کلی سرو صدا کرد باهام تو دیوانه روانی هستی هیچکس مثل تو دیوانه نیس اونا مثل تو نیستن و...

منم گریه م گرفت گفتم گناه من اینه که به فکر بقیه هستم

مادرشوهرم به شدهرم زنگ زد گغت چیشد اینم با نارحتی و صدای بلندگفت نمیایم حوصله ندارم بیایم باز اونجا یکی یه سرفه بکنه باز این هی حرف بزنه یا رایان یه سرفه بکنه بقیه حرف بزنن و گوشی رو قط کرد (خاله و خواهراشو زنداییش  اونجا بودن) قشنگ منو کوچیک کرد جلو همشون (الان باخودشون چقدر به من بخندن)

الانم داییش زنگ زده شام بیاین اونجا و من واقعا دلم نیس برم اگه برم مسخره همشون میشم بخاطر اینکه فقط به فکر دختر خواهرشوهرم بودم

الان بنظرتون من واقعا دیوانه هستم؟ برا خونه داییش چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم دلت نمیخاسته بری اون بچه رو بهانه کردی...ولی باید میرفتی.

منم همین حسو داشتم 

و اینکه انگار اولین بارش نیست بارها اتفاق افتاده

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺