2777
2789
عنوان

برم خونه مامانم بشینم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 66 پست

ما دو سال اول زندگی رفتیم و پول کرایه رو دادیم قسط واحد خریدیم

چن سال تو واحدمون بودیم باز واحد رو فروختیم زمین خریدم

حالا دوباره برکشتیم خونه مامانم تا پولامون رو جمع کنیم کم کم بسازیم خونه مون رو انشاءالله

از لحاظ مالی واقعا کمکمون شد هر بار اومدیم

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت اجاره نمیگیره؟ 

خانواده ات منت سرشوهرت نمیذاره؟ 

شوهرت پرو نمیشه توقع اش از خانواده ات بالا بره؟ 

سبک سنگین کن اگه مشکلی نیست خیلی هم خوبه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مادرت اجاره نمیگیره؟  خاپواده ات منت سرشوهرت نمیذاره؟  شوهرت پرو نمیشه توقع اش از خانواد ...

اصلا شوهرم انقد ناراحته از قیمتا فکرنکنم توقعش بالا بره.فقط میترسم بازم جمع نکنه

من اصلا حاضر نیستم زیر منت کسی. زندگی کنم 

حاضرم برم تو زیرزمین بشینم ولی منت رو سرم نباشه 

پدر مادر خودم باشن که بدتر باز پدر مادرشوهر آدم میگه یه جورایی چون وظیفه مرد هست که خونه بگیره منت رو سر پسر خودشون میزارن 

متاسفانه چاره ای انگار ندارم

به این فکر کن قراره بری خونه مادرشوهرت بشینی، اونوقت میگردی چاره پیدا میکنی  

حداقل رفتی کوتاه مدت برو، قبلش با همسرت صحبت کن اونجا مراعات کنین، صداتون بالا نره، حرفای اطرافیانم روتون تاثیر نذاره

و برو سرکار خودت پول جمع کنین، دیدین خوبه مشکلی پیش نمیاد بمونین

دیدین داره اوضاع خطری میشه زود جمع کنید پاشین

با ابله بحث نمیکنم