2777
2789
عنوان

پک کنکوریم تجربی مهر و ماه

3771 بازدید | 45 پست

سلام دوستای گلم.کسی تا حالا ازاین پک استفاده کرده ؟راضی هستین؟به صورت دفترچه کنکور سوالای کنکور های اخیر با پاسخ تشریحی قرار دادن.قیمتش بالاس نمیدونم بخرم یا نه.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاسخش تشریحی نی من پارسال گرفتم حالا نمیدونم امسال تغییر کرده یا نه پاسخنامه اش کلیده 

امسال مثکه گذاشتین...من انباکسینگشو  دیدم..بعدش مث کنکور امسال سه دفترچه ای کردن

حتما بخر خیلی مهمه

واقعا؟؟؟🥲

هر سایتی میزنم ناموجود شده.تو شهر ماهم جایی نیست بیارن دمه خونه کتاب.مجبورم برم تو شهر ببینم جایی دارن یانه.

من اسفندماه خریدم الان یه هفته ای هست دارم ازش استفاده میکنم نسبت به بقیه انتشاراتی ها بهتره اپلیکیشن کارنامه هوشمند داره از پاسخبرگت عکس میگیری خودش واست تصحیح میکنه و درصد میگیره و تخمین رتبه و رشته هم داره. کلا خوبه برای دوران جمع بندی فونت سوالات هم دقیقا فونت کنکوره

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
من اسفندماه خریدم الان یه هفته ای هست دارم ازش استفاده میکنم نسبت به بقیه انتشاراتی ها بهتره اپلیکیش ...

مرسی عزیزم کاشکی منم زودتر اقدام میکردم.الان اومدم از تو گوشی تست سال های اخیر بزنم چشمم درد گرفته اصلا از تو گوشی نمیتونم...ب نظرت از الان میرسم همرو بزنم؟؟

مرسی عزیزم کاشکی منم زودتر اقدام میکردم.الان اومدم از تو گوشی تست سال های اخیر بزنم چشمم درد گرفته ا ...

اتفاقا من زمانی که خریدم هنوز سه دفترچه ای نشده بود ولی همون دودفترچه ایش هم خیلی خوبه کارمو راه میندازه😁اره بابااا میرسی من فعلا داخل ۹۵ و داخل ۹۶ رو زدم فردا هم داخل ۹۷. تا داخل ۱۴۰۰ رو حل میکنم بعد برمیگردم خارج هاشونو میزنم چون سوالات داخل و خارج شبیه همن اینجوری دوبار برام مرور میشه. همین الانم بخری یذره فشرده بخونی تا اوایل تیر تموم میشه

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
پاسخش تشریحی نی من پارسال گرفتم حالا نمیدونم امسال تغییر کرده یا نه پاسخنامه اش کلیده  

پاسخنامه تشریحی شو باید جدا میخریدی یا تو آپ مهربوکز پلسخنامه رایگانش بصورت پی دی اف بود

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
اتفاقا من زمانی که خریدم هنوز سه دفترچه ای نشده بود ولی همون دودفترچه ایش هم خیلی خوبه کارمو راه مین ...

مرسی عزیزم از وقتی ک‌ گذاشتی برام.ان‌شاءالله ب زودی نتیجه تلاشتو ببینی.

مرسی عزیزم از وقتی ک‌ گذاشتی برام.ان‌شاءالله ب زودی نتیجه تلاشتو ببینی.

مرسی گلم‌همچنین شما🌱

من پارسال خریدمش ۱۲تا کنکوره ۶تا داخل ۶تا خارج ۱۲ روز باقی مانده تا کنکور هر روز یدونه میزدم همون روز تحلیل میکردم و روز بعدش غلط هارو دوباره هل میکردم  توی پکش پاسخنامه اش کلیدیه باید پاسخ نامه تشریحیشم جدا بخری  البته من دادم داداشم نخریده بود برام گفته بود هزینه اضافی نکن جواباش هست تو آپ مهربوکز 

کی ام دعوا کردم که چرا نخریدی جواباشو خب من اگه تو گوشی میخواستم که کلا کتابشم نمیخریدم🤦‍♀️

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

امسال خواستم کنکوریوم عمومی بگیرم  نبود  فروشنده گفت چاپ نشده اگه هم باشه  تو تهران هست فعلا برا شهرستانا نیونده 

بجاش چند کنکور خیلی سبز گرفتم اینم خوبه ولی بدیش اینه مثله کتابه دفترچه ایی نیست