2777
2789
عنوان

پک کنکوریم تجربی مهر و ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 45 پست
امسال مثکه گذاشتین...من انباکسینگشو  دیدم..بعدش مث کنکور امسال سه دفترچه ای کردن

عه 

ندیدم من برا امسالو فقط میدونم کلید بود که الان سخته برا تحلیل سوالا باید هر سری خودم پاسخنامه تشریحی دانلود کنم و چون سوالا طبق نظام جدیده تو دفترچه ها بعد پاسخنامه نظام قدیم یکم مشکله ولی در کل بد نیس بهتر از پی دی افه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال خریدمش ۱۲تا کنکوره ۶تا داخل ۶تا خارج ۱۲ روز باقی مانده تا کنکور هر روز یدونه میزدم همون رو ...

تاثیر داشت برات عزیزم؟؟؟

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
بسیار خوبه ، من امسال خیلی سبز گرفتم ، ز فرقی ندارن مهر ماه و خیلی سبز دوتاش دفترچه آیه هر کدوم خاست ...

ممنون از وقتی ک گذاشتی باید برم دمه مغازه ببینم کدومشو دارن

من پارسال خریدمش ۱۲تا کنکوره ۶تا داخل ۶تا خارج ۱۲ روز باقی مانده تا کنکور هر روز یدونه میزدم همون رو ...

حالا چاپ جدیدش همه چیش اوکی هست فک کنم.همشون داخل یک پکه.منم گیرم پاسخنامه هست.اگ نداشته باشه ک فایده نداره

ممنون از وقتی ک گذاشتی باید برم دمه مغازه ببینم کدومشو دارن

خواهش میکنم ولی بنظرم از اینترنت بخرید ارزون تره ، معمولا ۲۵ درصد تخفیف میزارن روشون ولی بازار با همون قیمت میدن ، من از عشق کتاب گرفتم

پاسخش تشریحی نی من پارسال گرفتم حالا نمیدونم امسال تغییر کرده یا نه پاسخنامه اش کلیده 

عزیزم ببخشید شما چه رشته ای هستین؟

میخوای ریپ بزنی لایک نکنمرسی=/                      یه جایی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه و بازی کردیم بدون اینکه بدونیم این آخرین باربود