2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی ک شل بودن

3839 بازدید | 65 پست

سلام مامانااا پسرم هشت ماهشه تمایل ب شکم شدن نداره🥲🥲🥲🥲🥲🥲اگه خودم پهلو کنمش بزورر و سختی ب شکم میکنه خودش

نوار سونو مغزم اوکیه

کللفقط دستش میخوره میخنده 

مشکلم اینه وقتی حالت دمر هم خودم میکنم سرش بالا میاره ولی زود خسته میشه نگرانم کسی بوده بچش اینجور باشه راهنمایی کن این سن نباید مدت طولانی راحت سرشون بالا بیارن؟

پسرم ب نسبت همسناش شله بدنش گردنشم دیر گرفت

😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله پسر من دیر گردن گرفت الان یکسالشه تازه یاد گرفته چهار دست وپا میره و پشتی میگیره بلند میشه بدنشم ضعیفه زیر نظر متخصص مغز اعصاب هر چهار ماه دارو ویتامین میده بهش

چهره واقعی آدما وقتی مشخص میشه که دیگه منفعتی براشون نداری::❤❤

اگه دکتر گفته سالمه هر روز بدنش وگردن وپاهاشو با روغن بچه ماساژ بده حالتی که انگار ورزش هم کنه 

منم بچم خیلی دیر راه افتاد یعنی هنوزم راه نمیرفت یه ماه کامل پاهاشو وکمرشو ماساژ دادم موثر هم بود

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
پسرمنم دیر گردم گرفت دیر هم نشست ۹ ماهگی تازه یاد گرف بشینه اونم انقد غوز میشد اندازه ی توپ کوچیک می ...

منم بزور میشونم

ی ثانیه خوبه بعد میوفته جلویی جمع میشه انگار🥲

بله پسر من دیر گردن گرفت الان یکسالشه تازه یاد گرفته چهار دست وپا میره و پشتی میگیره بلند میشه بدنشم ...

عزیزم 

کاردرمانی میبرید؟ ویتامین چی میدید ؟دکترش کیه؟

من مغز اعصابم بردم 

ولی خسته شدم هی میگن شله بهم 

کلافه شدم خدا بعد ۱۰ سال بهم بچه داده این داستانا دیگه مخم نمیکشه😔

اگه دکتر گفته سالمه هر روز بدنش وگردن وپاهاشو با روغن بچه ماساژ بده حالتی که انگار ورزش هم کنه  ...

چندماهگی راه افتاد؟

دختر من ۱۳ ماهشه راه نیفتاده

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.