2777
2789

نون پنیر ،تخم مرغ، شیر ،آب و شیره، سیب، پرتقال، هرچی بخوره میدم.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

من خودم مثلا امروز صبحانه سه تا  تخم بلدرچین تو روغن زیتون نیمرو کردم ساعت 8:30 خورد بعدم یکم اب پرتقال ک چربیش سر دلش نمونه

الان هم میخاس بخابه یکم حریره درست کردم با خرما شیرین کردم چند قاشق خورد خابید

برا طهرش هم ابگوشت گذاشتم ساعت 3 و اینا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناهار  چی؟ نون پنیر خالی؟

ناهار غذای خودمون.

کلا هرچی خودمون بخوریم.غذای جدا نمیدم.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من دخترم 13 ماهشه هنوز جدا غذا میپزم

منم15 ماهشه.دیگه آبگوشت همونه که مامیخوریم مرغ و خورشتو اینام که یکیه سوپم همونه چرا جدا بپزم.

منم15 ماهشه.دیگه آبگوشت همونه که مامیخوریم مرغ و خورشتو اینام که یکیه سوپم همونه چرا جدا بپزم.

چون مثلا من خودمون یهو حبوبات خیس نخورده باشه یا برا خودمون سرخ کنم تو روغندیا ادویه بزنم و رب بازاری 

اما برا دخترم بجا رب خود گوجه می‌ریزم و فقط نمک و لیمو تازه و زعفران استفاده میکنم چیزی سرخ نمیکنم و اینا بعدم من غذای دخترم باید نرررم و له باشه ک بخوره

چون مثلا من خودمون یهو حبوبات خیس نخورده باشه یا برا خودمون سرخ کنم تو روغندیا ادویه بزنم و رب بازار ...

خب برا خودتونم مثل دخترت سالم درست کن.ادپیه هم بزن کم کم دیگه 

چرا له باشه؟

دخترت بزرگ شده دیگه له نکن بعدا اذیت میشید هردوتون

خب برا خودتونم مثل دخترت سالم درست کن.ادپیه هم بزن کم کم دیگه  چرا له باشه؟ دخترت بزرگ شده دی ...

میکس ک.نمیکنم ولی خب باید ابدار باشه یکم غذاش و با پشت قاشق له کنم دختر من فقط سه تا دندون داره

شوهرم پر ادویه و رب دوس داره و سرخ کرده

میکس ک.نمیکنم ولی خب باید ابدار باشه یکم غذاش و با پشت قاشق له کنم دختر من فقط سه تا دندون داره ...

تاکی قراره جداباشه غذاش؟

خب لثه که داره له نکن