2777
2789
عنوان

درچه حالید؟؟؟؟؟

202 بازدید | 24 پست

من که خیلی حال دلم گرفته ست کاش یکی رو داشتم میرفتم پیشش 😔 همش خونه روزای تکراری

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

افتضاحححححححححح.

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب داره کورم میکنه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

سرکارم❣

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

من دارم از کمر درد میمیرم 😑

روزای آخری تحمل کن من که هنوز نصفه شده😞

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

ممه دادن🥴🥴

شب تا صب کارم همینه اع

بکی راهکار بده وقتی سینه تو دهن بچه اس و بچه خوابش برده ولی سینه رو محکم گرفته چجور درش بیارم ک بیدار نشه 

وقتی میکشم باز ب هوش میشه و میگیره سینه رو 😭😭خسته شدم