2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

155 بازدید | 7 پست

با شوهرم دعوا کردم شدید خیلی گیر میداد به رفت آمد و پوشاکم بعد من هی میگفتم عیب ندارن خودشم دیر میاد خونه شبا بعد من گفته بودم این سری دعوامون شه من میزنم هرچی تو خونه هست میشکونم از این خونه میرم بعد اون روز گیر داده میگه چرا تو خونه جوراب میپوشی بعد دعوامون شد زدم اینه شکست بعد میخواستم بزنم اینه حیاط بشکنه بچم گریه کرد نکردم الان زیاد تلویزیون نگاه میکنه بهش گفتم زیاد نکاه کنی تلویزیون هم میشکونم دیگه از ترسش نکا نمیکنه 😂  

یاد کلمه ی معروف غودااااااااااااا افتادم اسی🤣🤣🤣🤣

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی نیست…

دو روز دیگه اونم لیوان پرت میکنه

نکن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
غلط کرد 

خودت چی؟میدونی پس کار قشنگی نیست

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍