2777
2789

تاثیر داره آیا؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیفتینگ لدورا؟

فرقی نمیکنه کلا میخواستم ببینم واقعا خوبه یا نه

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
لیفتینگ لدورا من خیلی خیلی خوشم میاد 

یعنی استفاده کردی راضی بودی؟واقعا واسه پیشگیری از افتادگی صورت تاثیر داره یا الکیه؟

یعنی استفاده کردی راضی بودی؟واقعا واسه پیشگیری از افتادگی صورت تاثیر داره یا الکیه؟

لدورا خوب بوده ولی قیمتشم بالاست۳۱۰ 

ولی اگ مرتب استفاده کنی حتما تاثیر میزاره 

بازم میخوای برو پیش دکتر پوست ولی منکه خوشم اومد

نه بنظرم نخر 

من لیفتینگ سینره استفاده کزدم فقط همون لحظه که کرمو میزنی احساس میکنی پوستت کشیدع میشه اونم فقط روزای اول و روزای بعد انگار داری نرم کننده میزنی

پولمو ریختم دور..

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
لدورا خوب بوده ولی قیمتشم بالاست۳۱۰  ولی اگ مرتب استفاده کنی حتما تاثیر میزاره  بازم میخ ...

والا اصلا در تین موارد دکتر پوست رو قبول ندارم من پوستم خیلییی خشکه سه سال پیش رفتم پیش بهترین دکتر پوست شهرمون کلی هزینه کردم فک کن یه قوطی کوچولو نرم کننده گرفتم فقط 200تومن بقیه بماند حالا.اصلا وقتی میزدم به اندازه یه کرم نرم کننده 20تومنی هم پوستمُ نرم نمیکرد حتی گفتم ریزش مو دارم یه ازمایش ننوشت برام که چک کنه مشکلم چیه فقط یه عالمه داروی گرونه بی نتیجه داد بهم.. واسه همین خواستم اینجا بپرسم که از تجربه بقیه استفاده کنم

نه بنظرم نخر  من لیفتینگ سینره استفاده کزدم فقط همون لحظه که کرمو میزنی احساس میکنی پوستت کشید ...

اخه پوست صورتم داره افتاده میشه نمیدونم چیکار کنم😔

اگه واقعا میخای هزینه کنی برو دکتر پوست 

تزریق چربی و اینجور چیزا بهتره و ماندگاریشم بیشتره

کرم فقط ابرسان خوب بزن 

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

پوست خودمم درحال خراب شدن ولی فعلا نمیتونم هزینه کنم😕

اگه واقعا میخای هزینه کنی برو دکتر پوست  تزریق چربی و اینجور چیزا بهتره و ماندگاریشم بیشتره ک ...

اخه زود نیس از الان واسه تزریق چربی؟32سالمه میخواستم یجورایی پیشگیری کنم.بعدشم از عوارض تزریق میترسم شوهرم مخالفه صد در صد اینه که دست به صورتم بزنم  اگه یچی بشه یا غیر طبیعی بشه بدش میاد و  دعوام میکنه میگه هرچقدر میخوای میدم برو تزریق کن ولی بعدش یچی بشه حق نداری بگی صورتم خراب شده و این حرفا.یه مارک خوب کرم ابرسان بهم میگی؟خیلی پوستم خشکه

اخه زود نیس از الان واسه تزریق چربی؟32سالمه میخواستم یجورایی پیشگیری کنم.بعدشم از عوارض تزریق میترسم ...

مارک خوب نمدونم والا

کلینیک خیلی مارک خوبیه البته شنیدم خودم استفاده نکردم ولی خب یکی ک استفاده کرده بود گفت ب پوستش نیفتاده بعدش ک رفته بود دکتر پوست دکتر کلا یه ابرسان دیگ بهش داده بود

من ک ۲۶سالمه☹

همسرمنم مخالفه بااینکارا ،ولی پول دستم بیاد کار خودمو میکنم😬

یه دکتر پوست برو ،یه جلسه پاکسازی انجام بده و ازش بخاه باتوجه ب پوستت برات تجویزکنه گلم