2777
2789
عنوان

خونه ی پدر آرامش داشتین یاخونه ی شوهر یا هردو یا هیچ کدوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 152 پست
هر دو  ولی خونه شوهر بیشتر

خداروشکر.میشه بگی چرا

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
شوهر

خداروشکر که آرامش داری

اگه دوستداشتی بگو چرا خونه پدرت راحت نبودی

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بستگی داره همه که شرایطشون یکسان نبوده ... من شخصا پدر خیلی خوبی داشتم اما مادرم خوب نبود نارسیست بود  و آرامش نداشتم خیلی اذیت شدم زندگی متاهلی هم سختی های خودشو داره اما تا حدود خیلی زیادی آرامش روحی دارم هرچند آثار اون دوران هنوز باهامه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
همش شد خونه پدرر خونه شوهرر  پس خونه خود دختر کجاست ! 😔  هعی ...

خونه ی ما تو مجردی با پدرمون و بعد از ازدواج با شوهرمون مشترکه، همونطور که خونه ی پسرا تو مجردی با پدرشون و توی متاهلی با زنشون مشترک، انسان اجتماعیه و تو خانواده زندگی میکنه سخت نگیر

خونه خودم 

انشالله همیشه آرامش داشته باشی وبه خواسته هات برسی.اگه دوستداشتی بگو چطور مستقل شدی

خونه شوهر

انشالله کنارهم همیشه خوشبخت باشی

چراخونه پدر راحت نبودی

هیچ کجا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من خونه بابام خیلی خیلیییییییییی آرومم.مجردم.امشب بهشون گفتم حالم بده شروع کردم گریه کردن.پدرم اونور اشک میریخت مادرمم سرمو گرفته بود تو بغلش میگفت الان بگو چیکار کنم حالت خوب بشه...حالا من دو سال نامزد بودم.تو خیابون بحثمون شد ساعت 11 شب منو وسط خیابون ول کرد رفت.من پیاده 4 تا خیابون رو رفتم تا رسیدم به تاکسی ها یک رسیدم خونه.! حالا میگم مگه عقلمو از دست دادم ازدواج کنم

هیچکدوم

خییییییلی سخته😭😭😭اینجوری ادم نه راه پیش داره نه راه پس

چرااینجوری شدی

هر دو.هم مجردی خیییلی خوبی داشتم هم خدا رو شکر متاهلی.

الهی شکر خداروشکرررر انشالله همیشه آرامش داشته باشی