2777
2789
عنوان

خونه ی پدر آرامش داشتین یاخونه ی شوهر یا هردو یا هیچ کدوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 152 پست
خونه ی خودم مجردیم

اینکه مستقل باشی خیلی خوبه مسئولیت کمتری داری وخیلی خوبیای دیگه انشالله زندگی همونجور باشه که دوستداری

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا هیچ 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

خونه پدر ارامش داشتم اما خيلى حرص و غصه داشتيم

خونه شوهرم بهتر از خونه پدرم هست ولى🤪

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ارامش خونه پدرم قطعا

الهی خدا حفظشون کنه.راحت میری ومیای؟میری چندروزبمونی؟

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
خونه پدر😔

انشالله هرچاهستی آرامش بیاد سراغت وخداپدرمادرتو حفظ کنه

خونه بابام اگه کرم ریزای داداشم نبود خونه همسرمم مطمئنم بیشتر ه چون الان دعواهای عقدمون همش سر خانوادشه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

خونه پدر بی دغدغه است آرامشش بیشتره به نظرم،خونه شوهر کمترین دغدغه ت کارای روزمره و شام و ناهاره

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم