2777
2789

خواهرا خدا ان شاالله خودتون و عزیزانتونو حفظ کنه میشه خواهش کنم اگه دلتون خواست هرجوری که میتونین و براتون راحته(حمد، صلوات، امن یجیب ...) برای مادر من دعا کنین خدا شفاش بده؟😔بابام فوت شده همه زندگیم مادرمه خواهش میکنم دعا کنین خدا نجاتش بده.اسم مامانم شایسته است.

آ قربون دهنت یه صلوات اگه خواستی واسه حاجت دلم بفرست💚

۷ تا حمد میخونم به نیت سلامتی مادر عزیزت🌹🌹🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴تا حمد میخونم 💓

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►
۷ تا حمد میخونم به نیت سلامتی مادر عزیزت🌹🌹🌹

یه دنیا ممنون عزیزم ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده💚💚

امن یجیب وصلوات خوندم برای سلامتی مادر عزیزت💙 خدا به آبروی فاطمه الزهرا(س)بهشون سلامتی بده وپدرتو ...

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه ان شاالله بزرگترین حاجتتو خدا روا کنه💚💚

چقدرم اسمشون قشنگه ان شاالله هرچه زودتر لباس عافيت بپوشن

مرسی عزیزم 💚💚خدا عزیزان شما و خودتونو هم حفظ کنه

براش ایه الکرسی خوندم انشاالله خودش به دلت نظر کنه 

مرسی عزیزم ان شاالله خدا حاجت دل شما رو هم بده💚💚

عزیزانی که دعا کردین خیلی ممنونم ازتون😭💚امیدوارم خدا به دل مهربونتون نگاه کنه و حاجتاتونو روا کنه💚💚